GIANNISPATRA Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 λοιπόν παιδιά τελικά ήρθε το adsl η διαθεσιμότητα δηλαδή και σκέφτομαι να βάλω αμέσως παρόλα αυτά έχω ένα πρόβλημα .. όταν είχα την isdn γραμμή είχα δωρεάν σύνδεση πανεπηστιμίου πατρών τώρα όμως αν είναι να σκάω στους κ..λο otenet ή forthnet δεν με συμφέρει καθόλου για αυτό ρε παιδιά αν κάποιος έχει σύνδεση πανεπηστιμίου πατρών να μου πει αν μπορώ να χρησιμοποήσω τη σύνδεση αυτή και για adsl ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmnstr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 file, den nomizw na einai efikto auto pou les...mallon eimai sigouros aplws den to exw dokimasei praktika...to upnet, i sindesi tou panepistimiou den diathetei kyklwma gia adsl ... iparxoun fimes tha arxisei na dinetai kapote se metaptyxiakous i se kathigites alla tipota akoma.....allwste ap'oti exw akousei den exei kai arketo bandwith gia na kalypsei adsl grammes....distixws i moni lysi einai idiwtikoi foreis giati an perimenoume apo to panepistimio tha perasoun polla xronia kai tha'xoume teleiwsei .....an akouseis gia tin vivodi na fernei to diktyo tis kai stin patra enimerwse me giati tin perimenw gia na balw kai gw..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GothicCrusader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Βασικά όντως δεν γίνεται. Το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό αλλά οικονομικό. Είναι πολύ νωρίς για να συμφωνήσουν οι providers να δίνουν «σε ειδικές τιμές» adsl στους φοιτητές όπως επίσης είναι πολύ νωρίς για να κινηθεί η γραφειοκρατεία του πανεπιστημιου για να κάνει κάτι τέτοιο μέσω του δικού της bandwidth. Τα € θα ήταν πολλά άσε που δεν υπάρχει και λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. Με ποια λογική χρειάζεται adsl ο φοιτητής; Προς το παρόν λοιπόν, υπομονή. Μην ξεχνάς ότι στις περισσότερες σχολές δεν δίνουν ούτε dial up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 εγω θα έμενα στην ISDN αφου είναι και free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmnstr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 loipon, gia to sigekrimeno thema.....apo fimes se ena tei eparxias (den thymamai tin perioxi) akousa oti dinoun adsl....bebaia exoun kai ligoterous foitites......oso gia ti xrisimotita, iparxei sigoura i anagki gia grigoro intenet gia pollous logous....den mporeis na perimeneis poses wres gia na kaneis mia apli douleia i gia na katebaseis ena patch programmatos....sigoura i douleia ginetai k me dial up alla alli xari exei...stin agglia akouw gia sindeseis 1024 kai panw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Βολέψου με κανά φίλο σου μέσα στην εστία (αν έχεις), να σου δίνει ότι χρειάζεσαι και κράτα την ISDN. Χριστέ μου τι κατεβάζουν εκεί μέσα!!! Και εγώ!... με το ελεεινό modem 56αρι.................. :evil: Θελω και εγώ δωμάτιοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.