Προς το περιεχόμενο

Vampire:The Masquerade

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα το έλεγα cyberpunk καθόλου,καμία σχέση.Διαδραματίζεται στην εποχή μας,απλώς και καλά υπάρχουν οι vampires και ζουν ανάμεσα μας κρύβοντας την ύπαρξη τους(εξου και το masquerade=μεταμφίεση στον τίτλο.Το μόνο κοινό των 2 παιχνιδιών είναι οι vampires.Μόλις το παίξεις με το καλό θα το δείς και μόνος σου,ελπίζω σύντομα γιατί το παιχνίδι αξίζει.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Na kano mia isos xazi erotisi?

Giati afou to paixnidi sthrizetai se mixani HL2 kai opos lete exei kai kati problimata me ti seira fx, otan ksekinaei bgazei to logotypo tis nVidia (the way it's meant to be played)?

Me tin 6800GT tha exei problem to paixnidi?

Δημοσ.

Είναι λίγο κουφό αυτό με το σήμα της nvidia,αλλά μάλλον η activision έχει κάνει συμφωνία με την nvidia για το σήμα.Αν θα έχεις πρόβλημα δεν ξέρω,γιατί το παιχνίδι έχει πρόβλημα σε κάθε είδους κάρτα,είτε είναι ati είτε είναι nvidia,η απόδοση του δεν είναι η αναμενόμενη.Μη σε σταματάει αυτό απο το να το παίξεις,δεν υπάρχουν bugs που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις,απλώς στους εξωτερικούς χώρους(όπου μόνο περπατάς ουσιαστικά δεν έχει quests) πέφτει πολύ το frame rate.Θυμάμαι αντίστοιχα και το gothic2 όπου μέσα στην πόλη το παιχνίδι γονάτιζε,ακόμα και σε δυνατά μηχανήματα.Στην πλειονότητα του το παιχνίδι διαδραματίζεται σε εσωτερικούς χώρους,όπου εκεί πετάει,κανένα πρόβλημα.

Τέλος δύσκολο το βλέπω ένα patch να διορθώνει την απόδοση..ίσως κάποια μικροπροβλήματα να τα διορθώσει.

Δημοσ.

Εμενα παντως με εχει τρελανει...Με p4 στα 4016 Ghz ,1 GB RAM και X800XT

στους εξωτερικους χωρους εχω framerate 29fps!!! Αυτο οτι αναλυση και να

βαλω και οτι επιλογες να κανω!!! Επισης την καρτα την εχω απο 500/500 στα

560/600...Αισχος!!! Το ιδιο προβλημα το αντιμετωπιζουν πολλοι χρηστες απο

οτι ειδα.Απο drivers δοκιμασα και τους 4.11 και τους 4.12.Τα ιδια χαλια...

Δημοσ.

p4 στα 4016 Ghz ,1 GB RAM και X800XT

Τουλάχιστον δεν έχουμε τύψεις οι υπόλοιποι με χειρότερα μηχανήματα ότι παίζει χάλια μόνο στα δικά μας!.Πέρα απο την πλάκα,το παιχνίδι έχει απίστευτα memory leaks.Δηλ περιοχές που άλλες φορές έχεις κανονικά frame rates και άλλες φορές σέρνεται.Δυστυχώς στον τεχνικό τομέα το παιχνίδι έχει προβλήματα,δείγμα ότι ίσως μια εταιρία που μέχρι στιγμής δεν είχε κάνει 3d παιχνίδι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια τόσο καινούρια engine.Απο την άλλη,η source είναι ιδανική για τα κοντινά models,πραγματικά οι εκφράσεις που παίρνουν τα πρόσωπα είναι όλα τα λεφτά.Και φυσικά το παιχνίδι αξίζει,για αυτό και το παίζω μανιωδώς παρά τα προβλήματά του(είμαι κοντά στο τέλος,πολύ σφαγή πάντως ρε παιδί μου προς το τέλος...θυμίζει ένα επίπεδο που είμαι τώρα το blade..)

Δημοσ.

"Giati afou to paixnidi sthrizetai se mixani HL2 kai opos lete exei kai kati problimata me ti seira fx, otan ksekinaei bgazei to logotypo tis nVidia (the way it's meant to be played)?"

Το σήμα δεν έχει καμία σχέση με το gameplay.

Εϊναι διαφήμιση της κυρίας nVIDIA , η οποία σκάει ένα ευκαταφρόνητο ποσό στον διανομέα του παιχνιδιού ώστε να πλασσάρουν το σηματάκι της...

Δημοσ.

Παίδες, το παιχνίδι χρειάζεται επειγόντως ενα patch για να λυθούν τα προβλήματά του. Είναι τρέλα να τρέχει μια χαρά στους εσωτερικούς χώρους και ξαφνικά στους εσωτερικούς να σου αρχίζει τα slideshow. Έλεος πια...

Δημοσ.

Eμενα μου θυμίζει ενα αλλο παιχνίδι σε αυτό το θέμα εξωτερικών χώρων.

παως λεγότανε... merrowind , mirrowing? κατι τετοιο :D:D

Δημοσ.
LOL χαιρω πολύ πλακα εκανα εχω τερματισει το Μοrrowind 2 φορες!!! (το ξερω ειμαι ο μονος στον πλανήτη).

Oh my God!!!! :shock:

Δημοσ.

Παιδιά αν σας κάνει σπασίματα δοκιμάστε αυτό όταν ξεκινάτε το παιχνίδι.

Μετά τα εισαγωγικά...

-heapsize 256000 +cl_smooth 0 +snd_mixahead 0.4 -console

heapsize το μισό της RAM σας.

Πηγαίνει αρκετά καλύτερα σε εμένα αλλά όχι τέλεια.

Είναι η ίδια μηχανη με του HL2 οπότε το ίδια προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...