Προς το περιεχόμενο

Vampire:The Masquerade

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

mallon einai 8ema kartas grafikwn...to Bloodlines exei mhxanh grafikwn tou HL2...h seira FX ths Nvidia sthn mhxanh tou HL2 einai astan na pan...oute kan DX9 den paizei...

Δημοσ.

Από το trailer που είδα φαίνεται πολύ καλό παιχνίδι ειδικά στην κίνηση των επι-"στήθιων" γυναικών ;););).

Το κατεβάζω ήδη. :D

Δημοσ.

Το slowdown στους εξωτερικούς χώρους το αντιμετωπίζουν και χρήστες με δυνατά μηχανήματα.Δυστυχώς έχει να κάνει με τον προγραμματισμό..παρ'όλα αυτά στους εσωτερικούς χώρους τρέχει άνετα.

Δημοσ.

Ακούγεται ότι έχει και ένα φοβερό game-stoping bug αργότερα στο παιχνίδι.Ευτυχώς που η release σηκώνει patches.Πάντως δύσκολο το βλέπω το patch να βελτιώνει την απόδοση.Μακάρι βέβαια γιατί στα hubs είναι δύσκολη η κατάσταση,ευτυχώς που εκεί δεν έχει μάχες και λοιπά,οπότε δεν ενοχλεί τόσο πολύ η πτώση του framerate

Δημοσ.

Αν ξερει κανεις που μπορώ να το βρω θεσσαλονίκη ας ρίξει ενα πμ (δεν εχω ΔΣΛ) ...

Απο αυτα που εχω διαβάσει τα εχω παιξει, θελω πολύ να το πιασω στα χερια μου... Εχω να δώ καλο cyber punk rpg απο το Βloodnet . (μπράβο σε οποιον το θυμάται εχει @@)

Δημοσ.

Φίλε καμία σχέση με το bloodnet(που το θυμήθηκες αυτό,το είχα παίξει και εγώ λίγο).Για Σαλονίκη δεν μπορώ να σε βοηθήσω,πάντως απο βδομάδα το παιχνίδι πρέπει να βγεί κανονικά στα μαγαζιά(τώρα θα μου πεις σώθηκες,τέλος πάντων).

Όσον αφορά το παιχνίδι,δεν έχω παίξει το pen and paper rpg,αλλά οι άνθρωποι φαίνεται πως έχουν μεταφέρει την ατμόσφαιρα.Επίσης,πρόκειται πραγματικά για rpg που απευθύνεται σε μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό και δεν κωλώνει σε θέματα taboo κλπ.Έχει αναφορές μέχρι και σε snuff movies.Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα bug,όσον αφορά τα quests(δηλ broken quest δεν μου έχει τύχει ακόμα).Το πρόβλημα με την απόδοση σε frames είναι υπαρκτό αλλά δεν ενοχλεί τόσο πολύ αφου μιλάμε για rpg και όχι για fps όπου τα frames είναι το α και ω.Περιμένω και απόψεις άλλων που το έχουν παίξει.Προσωπική μου άποψη,είναι ήδη κλασσικό στο είδος του,και επιτέλους γιατί τώρα τελευταία είχαμε λίγο έλλειψη απο καλά story-driven rpgs.

Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβάσει πρέπει να μοιαζει πολύ με το bloodnet.

Και τα 2 ειναι cyberpunk rpgs , με βρικόλακες τι αλλο θες.

Κατα τα αλλα το ενα ειναι 2δ και το αλλο 3δ .

Επίσης το bloodnet ηταν γυρω στα 10ΜΒ όσο δηλαδή το πρόγραμα που κάνει installation to bloodlines :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...