Προς το περιεχόμενο

Memory Leak

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα που να ανιχνευει τα memory leaks?

Eπισης για να μην κανω και δευτερο post προτεινετε ενα προγραμμα που να ελεγχει το σκληρο δισκο.(μερικες φορες δουλευει διαρκως ολος ο σκληροσ και το συστημα φρεναρει απιστευτα)

Δημοσ.

memory leaks εγω ξερω οτι ειναι bug σε συγκεκριμενα προγραμματα, και ευθυνη κακου προγραμματισμου,

οχι προβλημα στο hardware. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να απαλλαγεις απο το συγκεκριμενο προγραμμα ή να περιμενεις νεωτερη βερσιον.

2) ο σκληρος δεν δουλευει απο μονος του. ενα προγραμμα του "λεει" να γραψει ή να διαβασει. οποτε ψαχνεις πιο προγραμμα ειναι.

συνηθως ειναι αυτοματο defrag στο background, antivirus, troyans, spyware,

ειτε χρησιμοποιεις καποιο πολυ απαιτητικο προγραμμα αλλα δεν εχεις αρκετη Ram, οποτε συνεχως χρησιμοποιεις το swap file.

Δημοσ.

O random έχει δίκιο. Memory leak έχεις όταν κάποιο κακογραμμένο πρόγραμμα δεσμεύει μνήμη και δεν την απελευθερώνει όταν τελειώσει/κλείσει. Αυτό μπορεί να γίνει με άπειρους τρόπους.

Δημοσ.

παιδια επειδη ο σκληρος ορισμενες φορες δουλευει συνεχεια χωρις να μπορω να καταλαβω ποιο προγραμμα τρεχει(μην μου πειτε για task manager) υποθετω οτι προκειται για memory leak ειτε αυτο λεγεται κακη μνημη ειτε λεγεται bug προγραμματος

Δημοσ.

Memory Leak:

Είναι ένα bug στο πρόγραμμα το οποίο το εμποδίζει (το πρόγραμμα) να ελευθερώσει μνήμη την οποία δε χρειάζεται. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα μαζεύει όλο και περισσότερη μνήμη, ώσπου τελικά crashάρει \ κολλάει επειδή δεν υπάρχει άλλη μνήμη .. ( :D so simple :D )

Δημοσ.

παιδια πριν απο λιγο μου εβγαλε error The memory could not be written σε μια συγκεκριμενη διευθυνση.Εxplorer.exe must close.

Tι κουφο και αυτο παλι.Χτες εκανα antivirus scan me to kaspersky και μου βρηκε ιο στο explorer.exe .To εσβησε και και ξεμπερδεψε.Ειναι ιος ή κατι αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...