razkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μου ειπαν σημερα απο τη vivodi οτι στη full llu συνδεση, θα φερουν ενα νεο ζευγος καλωδιων στον κατανεμητη του ΟΤΕ και απο εκει θα πρεπει να συνδεσω το ζευγος αυτο με το διαμερισμα μου. Επειδη στο διαμερισμα δεν υπαρχει 2ο ζευγος καλωδιων, μπορω το ζευγος της vivodi να το στειλω πανω στη θεση του κατανεμητη που ειναι το ζευγος του ΟΤΕ και στο διαμερισμα να χρησιμοποιησω ενα φιλτρο για να διαχωρισω τις συχνοτητες ή θα χρειαστει εξωτερικη καλωδιωση απο τον κατανεμητη ως το διαμερισμα?
GP Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 To zeugos tou OTE pou ftanei sto diamerisma to xrhsimopoieis?
adams Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Οχι πρεπει να φερεις ηλεκτρολογο να σου περασει 2ο ζευγος Δεν γινεται αλλιως full llu (αυτο που αναφερεις γινεται μονο στη shared llu)
razkal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 πριν απο λιγες ωρες πηρα στη vivo τηλεφωνο και μου ειπαν οτι γινεται και με το φιλτρο!
adams Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 πριν απο λιγες ωρες πηρα στη vivo τηλεφωνο και μου ειπαν οτι γινεται και με το φιλτρο! H δεν ηξεραν τι σου ελεγαν (πιθανο αν μιλησες με τηλεφωνητρια) και οχι με τεχνικο ή εσυ δεν καταλαβες... Αν εκανες αιτηση για full llu χρειαζεσαι νεο δισυρματο καλωδιο απο τον κατανεμητη της πολυκατοικιας (ειναι αποκλειστικα για data δεν μπορεις να εχεις φωνη απο αυτο εκτος απο το voice over ip της vivo) ή καταργηση της υπαρχουσας γραμμης στο συμβολαιο υπαρχουν αυτα. Στη συνδεση shared llu γινεται στην ηδη υπαρχουσα καλωδιωση με χρηση φιλτρου\διαχωριστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.