dub Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 πήρα σήμερα ένα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο μαζί για να πειραματιστώ με ιντερνετ phone. Εχει δύο βύσματα : ενα για το μικρόφωνο ένα για τα ακουστικά. Η κάρτα ήχου έχει πίσω 4 βύσματα:mic,line-in,& out(διπλο rca εδώ για στερεο). Το μικρόφωνο οκ, το σύνδεσα και λειτουργεί. Τα ακουστιά ομως που θα τα συνδέσω.?? Εγώ μέχρι τώρα στο out έχω συνδεδεμένο ενα ενισχυτή και εκει εξωτερικά ηχεία και έχω ήχο καταπληκτικό. Υπάρχει καποιο adapter το οποίο να βάλω στην stereo out της κάρτας ;΄ήχου και εκεί πάνω να συνδέσω και τον ενισχυτή και τα ακουστικά?? Ελπίζω να έγινα σαφής. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterp@n^ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 sigoura tha yparxei tetoio visma.. se magazia me hlektronika exoun h´ mporoun na ftiaksoun ta panta (sxedon toulaxiston) mia alli lusi einai na syndeseis ta akoustika stin eksodo "headphones" tou enisxiti sou.. (toulaxiston egw auto exw kanei afou o enisxitis einai dipla sto pc mou kai voleuei..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterp@n^ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 ase pou me to visma isws na xaneis apo tin poiothta tou simatos pou tha dinei i karta ston enisxiti.. elpizw na voithisa.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dub Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Η ποιότητα που θα παίρνω στα ακουστικά μέσω της κάρτας ήχου είναι συμβατική για χρήση internet phone. Θα πάω να πάρω κανένα adaptoraki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.