estenough Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2004 κάτι dvd με data που έγραψα μέχρι στιγμής δεν μου παρουσίασαν πρόβλημα, μετά το καινούριο firmware (1.8 ). θέλω να ξαναγράψω και τις ταινίες που μου κολάγανε και θα σας ενημερώσω πάλι
estenough Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει και μετά το καινούριο firmware. θα στείλω RMA Request Page στην plextor, για αντικατάσταση. ταινίες που έγραψα έχουν το ίδιο πρόβλημα. κολλάνε σε κάποιο σημείο. γύρω στα 8-9 λεπτά αφού αρχίσει η ταινία. :evil: αλλά μάλλον πάω για nec ND3500 DL
spybol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Den nomizw oti ftaiei to dvdr sou alla ta diskakia.. dikimases me alla diskakia? me ta nea dvdr pou den einai gyalistera apo panw alla mat eixan polloi problhmata..
teri_vti Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 gia tainies paidia ti proteinete? dvd-r i dvd+r tis TY...exo ena pioneer A08...kai meta tha paizei se standalone player...vlepo piio ftina einai ta +r....uparxei diafora se poiotita?
red30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 @teri_vti: παίζουν τα +r στο standalone σου; τοτε πάρε TY +R , μια χαρά ειναι! παλιότερα που οι τιμές ηταν πανω-κατω ιδιες επαιρνα μονο -R, αλλα εδω και 3 μήνες μονο +R και πάντα κάνω ενα verify μετα την αποθήκευση στο δισκάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.