Προς το περιεχόμενο

Taiyo Yuden DVD-R και PX-708A

estenough

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόβλημα με τα δισκάκια αυτά. πήρα 200 τεμ πριν απο 20 μέρες, και αφού έγραψα περίπου 20 ταινίες, οι 9 τρώνε τρελά κολλήματα. ίδιο πρόβλημα είχε και ένας γνωστός που πήρε τα 50 απο απο τα 200.

προβληματική παρτίδα μάλλον ή γενικά μάπα τα δισκάκια?

Συνήθως γράφω σε Ri-Disc (DVD-R 4x) και δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα σε 120 ταινίες περίπου.

Δημοσ.

τότε γιατί τα ri-disc τα γράφει μια χαρά??

ο γνωστός μου δεν έχει plextor αλλά nec 2500A και είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
τότε γιατί τα ri-disc τα γράφει μια χαρά??

ο γνωστός μου δεν έχει plextor αλλά nec 2500A και είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα.

Δεν ξέρω έχω ένα pionner 105 (αγορά φεβ 2002) και τα μόνα που δεν γράφει είναι τα princo (τα καινούρια) όλα τα άλλα τζάμι.

Δημοσ.

το 1.6 εχω. θα βάλω το 1.8 και θα δω μήπως διορθωθεί.

πάντως δεν πιστεύω να τα έχει παίξει το plextor. φεβρουάριο 2004 το πήρα

Δημοσ.

Πέρασα το 1.8 frm και μάλλον διορθώθηκε το πρόβλημα. δύο ταινίες που μου κολάγανε, τις ξαναέγραψα και τώρα παίζουν κυριλέ.

Υπήρχαν φήμες ότι κυκλοφορούσαν fake TY. δες στο cdfreaks.com

δεν πιστεύω η disc impex να έφερε ποτέ fake ΤΥ.

h epeses se fake TY , h den exeis enabled DMA.

το DMA είναι ενεργοποιημένο

Thanx 4 all και θα ενημερώσω για το τι θα συμβεί με τις επόμενες εγγραφές :)

Δημοσ.

Υπήρχαν φήμες ότι κυκλοφορούσαν fake TY. δες στο cdfreaks.com

δεν πιστεύω η disc impex να έφερε ποτέ fake ΤΥ.

Δεν ανέφερες ότι τα πήρες από disc impex.

Δημοσ.

Min grafeis pote tis tainies sou se 8X akoma kai se 8X diskakia!! sta misa DVD den paizoun swsta!Oxi mono sto plextor alla kai se ola ta recorders...

bebaia blepw oti milas gia DVD-R opote mono se 4x ta grafeis sto 708a.. opote i to firmware einai i mipws ta diskakia einai 8x opote grafontai alliws apo ti ta 4x kai den ta polysympathei to plextor gi ayto me to firmware estrwse.

Δημοσ.

TY apo e-shop me 0.37 kai afiste tin disc impex gia tin ora

Kanto 0.35 http://www.e-shop.gr/sql/show_ana.phtml?kodikos=ANA.TAY0004 :D an kai den exw rotisei teleytaia sthn Disc Impex mhpos exoun riksei kai aytoi tis times

Min grafeis pote tis tainies sou se 8X akoma kai se 8X diskakia!! sta misa DVD den paizoun swsta!Oxi mono sto plextor alla kai se ola ta recorders...

Pantos prosopika me ta TY kai to 708A pote den mou exei tyxei na mhn paizei diskaki (eite 4x eite 8x) pou einai grameno se 8x se opoio player exw dokimasei:

Xbox,Ps2,Pc,Jvc,Sony,Pioneer,Philips,Kiss,Yamada,Blue Sky,Paritek

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...