Προς το περιεχόμενο

Επειδη ειμαι νεος στο χωρο της επεξεργασιας video...

ALX1150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...θα ηθελα καποιες συμβουλες απο τα παλιοσειρια του σπορ.

Χτες προσπαθουσα επι ωωωωρες να φτιαξω ενα DVD απο αρχεια mpeg που ειχα κανει capture απο βιντεοκασσετα.

Το capture το εκανα με το pinnacle studio 8.6 με απευθειας μετατροπη σε mpeg κι οχι AVI.(καλα εκανα;)

Aφου εκανα οτι εκανα κατα το edit του ζητησα να μου φτιαξει το DVD με full ποιοτητα (1h διαρκεια DVD)

Ξεκινησε λοιπον να μου κανει rendering και μετα compiling disk και τελικα μου εγραψε το DVD.

Ομως...ολη αυτη η διαδικασια (εκτος του χρονου του capture) μου πηρε 6,5 ωρες!!!! ζτοινκκκκ!!! :shock:

Απο καθαρη περιεργεια και μονο κι αφου ειχα σωσει τα αρχεια mpeg που ειχαν γινει capture με το pinnacle,ανοιγω το WinDVD και του ζηταω να μου φτιαξει ενα DVD ιδιο με αυτο που ειχα φτιαξει και με το Pinnαcle.

O χρονος ηταν μολις 45 λεπτα (μαζι με το καψιμο)!!!!!!!!

Το αποτελεσμα της ποιοτητας;Ακριβως το ιδιο,αφηστε που το WinDVD μου εφτιαξε απο μονο του ενα μενου με επιλογη ποιας σκηνης θελω να δω!!!

Γνωριζετε κατι επ αυτου του θεματος.

Γιατι αυτο το pinnacle κανει τοσες ωρες αυτο που κανει το WinDVD σε 45 λεπτα;

Αλλαζει κατι;

Κανω κατι εγω λαθος με το Pinncle?Εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα.Μηπως εχω ακουσει λαμακιες;

Επισης που μπορω να βρω ενα προγραμμα free κατα προτιμηση για να σπαω μια ταινια σε δυο DVD ωστε να μην κανω υποχωρησεις στην ποιοτητα,συμπιεζοντας την full με το DVDShrink?

Kι ενα τελευταιο.Τα dual layer DVD δουλευουν σε Home DVD player?

Sorry αν σας κουρασα με τις ερωτησεις μου αλλα διψαω για μαθηση :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...