Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με Liteon 3S163 ! ! !

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αν ξέρει κανείς κατι σχετικό ας μου πει!

Αγόρασα χθες μέσω internet το liteon 1633S bulk και αυτό που ήρθε σπίτι μου έγραφε πάνω 3S163 :shock: !!! Τέλοσπάντων το εγκατέστησα και τα windows το αναγνώρισαν επίσης ως 3S163! Έψαξα στο site της liteon και πουθενα τέτοιο μηχάνημα, έψαξα και στο site που το παρήγγειλα και το ανέφερε ως 1633S bulk.

Το θέμα είναι ότι αφού έχει τα ίδια χαρακτηριστικά εμένα δε με πειράζει (εκτός του οτι δεν έχει έξοδο ακουστικών και αυξομείωση έντασης) αλλά έλα που πήγα να κάνω firmware update με το flash για το 1633S και δεν το αναγνώριζε, αλλά μου έλεγε οτι είναι liteon 3S163 πάλι!

Τι να κάνω; Να το γυρίσω; Να τους πάρω τηλ να τους εξηγήσω τι έγινε; Όποια συμβουλή δεκτή... :roll: :?: :?

ΥΓ: Α, και παρεπιπτόντως, το πρώτο δισκάκι που δοκίμασα να γράψω καταστραφηκε... Στο δεύτερο στάθηκα πιο τυχερός...

Δημοσ.

Πάρε ένα κουβά μπλε μπογία...

βούτα το μέσα,

αστο να στεγνώσει πάνω στο τραπέζι,

Κατεβα στο Λιμάνι του ηρακλείου

και αφησε το μέσα στο νερό με προσοχή να μην τρομάξεις τα ψάρια

Δημοσ.

Tous pira til proxthes kai mou eipan oti einai to idio me to 1633S kai an exw provlima na epikoinwnisw me to service tis liteon, na tous pw to montelo kai to s/n.

Esteila kai mail sti liteon kai mou apantisan simera oti den exoun kamia pliroforia gia to drive 3S163...

Any ideas???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...