Προς το περιεχόμενο

Hi Speed USB

SteveGRII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες θελω λιγο βοηθεια, εχω ενα ASUS p4p800 SE motherboard, και βαζω στη USB θυρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο αλλα η μεταφορα γινετε ΠΟΛΥ αργα, και μου βγαζει ενα μηνυμα οτι εχω βαλει HI speed device σε non-Hi speed usb port...

ΤΙ κανω?

thanks

Δημοσ.

πρεπει να εχω τα παλια winXP, αλλα οταν βαζω το cd με τους drivers απο το motherboard μου βγαζει αυτο το μηνυμα :

Windows XP USB2.0 Driver Installation

====================================

Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to

install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.

και δεν με αφηνει να βαλω τους drivers..

μηπως χρειαζομαι καποιο USB HUB?

Δημοσ.

Άρα έχεις τα winXP SP1 και είναι ενεργοποιημένο το USB2.

To HUB δε θα προσφέρει τίποτα. Εϊναι μόνο ένας διακλαδωτής για να συνδέσεις περισσότερες USB συσκευές.

Δοκίμασες να το βάλεις σε άλλη USB θύρα τον δίσκο?

Δες λίγο στον device manager (που φαίνονται όλα τα hardware) αν στο "Universal Serial Bus controllers" έχει "Standard ENHANCED PCI to USB Host controller" και αν υπάρχει κανα ερωτηματικό.

Δημοσ.

Λοιπόν, σε εμένα, με εξωτερικό δίσκο USB 2, το ίδιο πρόβλημα λυνόταν ώς εξής. Συνδέουμε πρώτα το καλώδιο USB και μετά το καλώδιο ρευματος. Η απλα αν τα έχουμε ήδη συνδέσει βγάζουμε και ξαναβαζουμε το καλώδιο τροφοδοσίας του εξωτερικού.

Αν το δοκιμάσεις, πες μου το αποτέλεσμα γιατί είμαι περίεργος αν γινόταν μόνο σε μένα ή είναι πιο γενικό πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...