sleepy_head Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 έχω δίκτυο με 2 υπολογιστές. ο ένας έχει gigabit lan (ο δικός μου) και ο άλλος 10/100. Ενώ από τον άλλο υπολογιστή μπορώ να μεταφέρω αρχεία από τον δικό μου (αλλά δεν μπορώ να βάλω αρχεία), από τον δικό μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μπορώ να μπώ στον άλλο υπολογιστή αλλά αν προσπαθήσω να κάνω αντιγραφή ή να τρέξω κάποιο file τότε κολλάει ο ie. και οι 2 υπολογιστές έχουν win xp pro + sp2
grtsik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Μάλλον το πρόβλημα είναι στο firewall του δικού σου συστήματος, που εξ ορισμού είναι ενεργποιημένο στα sp2. Δοκίμασε αν είσαι εκτός internet και είσαι σίγουρος και για τα δύο μηχανήματα για ιούς, να απενεργοποιήσεις προσωρινά τα δύο firewall και πάτα επιδιόρθωση δικτύου. Σε αντίθετη περίπτωση ξαναστήσε το δίκτυο από την αρχή, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα των windows.
sleepy_head Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 δεν πρέπει να φταίει το firewall. με το sp2 αυτόματα γίνεται το δίκτυο..δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι.
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 "τότε κολλάει ο ie. " Ο Internet Explorer που ακριβώς κολλάει? P.S. Δοκίμασες να αποκτήσεις πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του άλλου PC μέσω IPC? Αν όχι try it: Start->Run->ip\C$ όπου ip , βάζεις την IP του υπολογιστή που θες να αποκτήσεις πρόσβαση.
sleepy_head Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 όταν ανοίγω το "my network places" Και πατάω "view workgroup computers", μπαίνω στο άλλο Pc (βλέπω τους φακέλους που έχει κάνει sharing) αλλά όποτε πάω να κάνω αντιγραφή κάποιο file ή ακόμα και αρκετές φορές όταν πάω να μπώ σε ένα φάκελο κολλάει το my network places και πρέπει να πατήσω alt+ctrl+del για να κάνω end task και μετά δεν ανοίγει και ο explorer οπότε πρέπει να κάνω log off... ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις τώρα. Θα δοκιμάσω μέσω IPC Και θα σου πώ.
billpeppas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 "αλλά όποτε πάω να κάνω αντιγραφή κάποιο file ή ακόμα και αρκετές φορές όταν πάω να μπώ σε ένα φάκελο κολλάει το my network places και πρέπει να πατήσω alt+ctrl+del για να κάνω end task και μετά δεν ανοίγει και ο explorer οπότε πρέπει να κάνω log off... " Ayto to process vevaiws einai o Explorer , kai oxi o Internet Explorer. Pes mou ti ginetai mesw IPC.
rvas78 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μια ερωτηση.γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις απο την αρχη την εγκατασταση του δυκτιου? τετοιου ειδους προβληματα ειχα και εγω στο γραφειο μου.εκανα απο την αρχη την εγκατασταση (οχι αυτοματη) και τωρα ειναι ολα μια χαρα.(μιλαμε για 7 pc).
Dangelo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=377101&highlight= http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=392485&postdays=0&postorder=asc&start=15 Υπάρχει και η αναζήτηση....
sleepy_head Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Dangelo έψαξα αλλά δεν με ικανοποίησε αυτό που βρήκα..ΠΑΝΤΑ ψάχνω πριν κάνω μια ερώτηση rvas78 αυτό θα κάνω τελικά εφόσον ο αδερφός μου δεν μου κάνει sharing όλο το c: κaι δεν ξέρω πώς αλλιώς να κάνω αυτό που λέει ο billpeppas (εννοώ για κάποιο ΄φακελο μέσα στον c: )
Dangelo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 nomizw oti an peiraxeis ta dikaiwmata kai tous xrhstes tou kathe pc tha lyseis to provlima sou....
stefanos_79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 nomizw oti an peiraxeis ta dikaiwmata kai tous xrhstes tou kathe pc tha lyseis to provlima sou.... Από που γινεται αυτό?μήπως εννοεις δεξί κλικ στο φάκελο που θέλουμε να κάνουμε shared?πως δίνουμε δικαιώματα σε άλλους χρήστες?
Dangelo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ναι, διαβασε τα δύο link που σου έγραψα ποιο πάνω... κάπου σε ένα απο τα δύο νομίζω πως γράφω αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις :wink:
sleepy_head Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Ναι, διαβασε τα δύο link που σου έγραψα ποιο πάνω... κάπου σε ένα απο τα δύο νομίζω πως γράφω αναλυτικά τι πρέπει να κάνεις :wink: ok θα τα κάνω save και θα τα διαβάσω όταν έχω χρόνο, thanks :wink:
billpeppas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 ti den katalaves se ayto poy eipa sleepy_head ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.