Akujin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 http://www.megatv.com/ekpompes/seireseng_anastasia.asp paidia peite mou exete dei pio omorfo plasma stin zwi sas, eilikrina twra... :roll: :oops: :wink: kala kala, i Anastasia(Elena Korikova) einai toulaxiston katapliktiki estw! 8)
laskos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Nai vevea epeidi einai orea na apovlakothoume me tis mpourdes pou deixnei to mega.
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 ontws kalo kwlaraki, alla den 8a ka8omoun na dw kai thn seira mono kai mono gia authn.
The Crow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Ρωσίδα δεν είναι η τύπισσα;;;Αν είναι ρωσίδα τι περιμένεις;!Να είναι άσχημη!
Akujin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 poios eipe na doume tin seira? egw aplws ekana mia anakalypsi(gia emena), anefera tin seira gia na diasafinisw poia einai i kopela kai twra internet kai agios o theos! pate kala re? prosvoli! eipame den tha pesoume toso xamila na vlepoume kai metaglwtismena sirial.... poly eukola katakrinete kapoion...
Akujin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 tis eida ki egw aytes tis fwto. ekei den fainetai poly kali. en kinisei omws... (en anagki deite mega, ti na kanoume kai min to peite se kanenan)-sponta!
Cristina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Όταν διαφήμιζε την σειρά, μου είχαν κάνει τα νεύρα τσατάλια! Όποτε άνοιγα την TV έπεφτα πάνω σε spot της (δεν πιάνει και άλλο κανάλι η TV μου...) :roll: Όταν μου πέρασαν τα νεύρα, είπα να δω λίγο από περιέργεια... Η κοπελίτσα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ... Ένας άγγελος! Και όχι μόνο αυτή, αλλά όλες όσες είδα να παίζουν καθώς και οι άνδρες. Ό,τι μου έμεινε από τη σειρά ήταν η ομορφιά ΟΛΩΝ των ηθοποιών και τα υπέροχα σκηνικά και φορέματα... Στην pic που δίνει ο Δημήτρης όμως... Μου μοιάζει κάτι πολύ πολύ συνηθισμένο και αδιάφορο... :roll: Την προτιμώ όπως είναι στη σειρά. Αλλά ρε γμτ... Τίτλος είναι αυτός; Φτάνει πια με τους τίτλους όπως: 'Για την αγάπη της Σούλας', 'Σουμέλα: Η μικρή χηναρού', 'Φρόσω, θέλω το παιδί σου', κλπ...
Akujin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Cristina eimai mazi sou! -symmaxia- symfwnw me olo to post sou, xexe
sleepy_head Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Φτάνει πια με τους τίτλους όπως: 'Για την αγάπη της Σούλας'' date=' 'Σουμέλα: Η μικρή χηναρού', 'Φρόσω, θέλω το παιδί σου', κλπ... [/quote'] lmao!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.