Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Adsl over Isdn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενημερωσαν απο τον οτε οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια Adsl και περιμενω τωρα να μου στειλουν το splitter. Τωρα και καλα που ενεργοποιηθηκε το Adsl πρεπει να παρω το splitter για να λειτουργει το τηλεφωνο? Γιατι λειτουργεί μια χαρα το τηλ. χωρις να εχω βαλει ακομα το splitter !?

Δημοσ.
Με ενημερωσαν απο τον οτε οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια Adsl και περιμενω τωρα να μου στειλουν το splitter. Τωρα και καλα που ενεργοποιηθηκε το Adsl πρεπει να παρω το splitter για να λειτουργει το τηλεφωνο? Γιατι λειτουργεί μια χαρα το τηλ. χωρις να εχω βαλει ακομα το splitter !?

Το τηλεφωνο μπορει να λειτουργει αλλα αν συνδεσεις και το

modem πως θα μοιρασεις την τηλεφωνικη γραμμη χωρις το splitter ???

Δημοσ.

Αν συνδέσεις το modem θα δείς ότι θα έχει θόρυβο.. Γιαυτό το splitter διαχωρίζει το τηλ. σήμα απο το σήμα που στέλνει και παίρνει το modem

Δημοσ.

θα μου πειτε και λιγο και για τα καλωδια. Πηρα το zyxel 652r modem και εχει δυο καλωδια μεσα. Ενα πρεπει να ειναι για την ethernet και το αλλο για την γραμμη . Αλλα φαινονται ιδια. Ειναι?

Επισης η θυρα της γραμμης στον τοιχο, η υποδοχη ειναι πιο μικρη απο τα καλωδια που εχω με το modem. Δεν ξερω ονομασιες καλωδιων.

Το θεμα ειναι οτι sτο splitter η υποδοχη που εχει για την γραμμη θα θελει καλωδιο με τελειωμα ετσι μεγαλο οπως αυτα του modem ή ειναι για μικρα καλώδια?

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα. Αλλα δεν ξερω τις ονομασιες των καλωδιων.

Δημοσ.

Το σπλίτερ θέλει μόνο τα μικρά καλώδια, τα οποία είναι και για την τηλεφωνική γραμμή. Τo μεγάλο καλώδιο είναι για τη σύνδεση του μόντεμ με το pc στη θύρα ethernet. Δεν είναι τίποτα θα δείς θα το φτιάξεις τσακ μπαμ... πατ κιουτ! Άντε καλά downloadings! :D

Δημοσ.

Να 'σαι καλα.

Τελευταια ερωτηση. Το καλωδιο που παει απο σπλιτερ σε μοντεμ πρεπει να ειναι και στις δυο μεριες μεγαλο ή στη μια μεγαλο και στην αλλη μικρο. Εμενα το μοντεμ μου στο κουτι εχει μονο μονο 2 μεγαλα.

Δημοσ.
Να 'σαι καλα.

Τελευταια ερωτηση. Το καλωδιο που παει απο σπλιτερ σε μοντεμ πρεπει να ειναι και στις δυο μεριες μεγαλο ή στη μια μεγαλο και στην αλλη μικρο. Εμενα το μοντεμ μου στο κουτι εχει μονο μονο 2 μεγαλα.

Μονο μικρα καλωδια xρησιμοποιουμε αν δεν συνδεσουμε το

modem με την καρτα δικτυου.

Δημοσ.

το μοντεμ με εθερνετ συνδεεται. Η θυρα του για την γραμμη ειναι για μεγαλο καλωδιο . Αν το σπλιττερ εχει θυρες για μικρα καλωδια, τοτε για να το συνδεσω με το μοντεμ χρειαζομαι καλωδιο με μια ακρη μεγαλη και μια ακρη μικρη. Σωστα?

Αν ναι ,αυτο το καλωδιο που μπορω να το βρω?

Δημοσ.
το μοντεμ με εθερνετ συνδεεται. Η θυρα του για την γραμμη ειναι για μεγαλο καλωδιο . Αν το σπλιττερ εχει θυρες για μικρα καλωδια' date=' τοτε για να το συνδεσω με το μοντεμ χρειαζομαι καλωδιο με μια ακρη μεγαλη και μια ακρη μικρη. Σωστα?

Αν ναι ,αυτο το καλωδιο που μπορω να το βρω?[/quote']

Λαθος!!!! Στη θυρα του modem για τηλεφωνικο καλωδιο μπαινει και "στενο" και "φαρδυ" καλωδιο (RJ-11 και RJ-45) .Δοκιμασε και θα δεις!!!! :D :D :D

Δημοσ.
Η θυρα του για την γραμμη ειναι για μεγαλο καλωδιο [/u'].

Μάλλον είναι για την κάρτα δικτύου. Η θύρες των μόντεμ είναι για βύσμα Rj 11 νομίζω ενώ για lan/ethernet Rj 45 (αν δεν κάνω λάθος αλλιώς είναι ανάποδα)

Επειδή πρώτη φορά το ακούω αυτό μάλλον λίγο δύσκολο να βρείς εκτός αν πάς σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη και στο φτιάξουνε.. !! Πάντως νομίζω οτι το βύσμα του μόντεμ και του splitter θα πρέπει να ήταν τα ίδια..

Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Δημοσ.

Λοιπον...Η συνδεσμολογια ειναι η εξης:

Το καλωδιο απο τον τοιχο που πηγαινε μεσα στο netmod παει στο splitter στην υποδοχη line.

Ενα απλο καλωδιο τηλεφωνικο παει εκει που βγαλαμε το καλωδιο μεσα στο netmod και στην υποδοχη isdn του spiltter.

Ενα αλλο καλωδιο παει απο την υποδοχη NT του splitter στην αντιστοιχη του modem.

Αν το modem ειναι usb συνδεεται με αναλογο καλωδιο με το pc ενω αν ειναι ethernet συνδεοντε με "φαρδυ" βισμα RJ-45 το pc και το modem.

Δημοσ.

Λαθος!!!! Στη θυρα του modem για τηλεφωνικο καλωδιο μπαινει και "στενο" και "φαρδυ" καλωδιο (RJ-11 και RJ-45) .Δοκιμασε και θα δεις!!!! :D :D :D

To δοκιμασα πριν το πεις μπαινει αλλα αυτο γινεται και στην θυρα τις εθερνετ. Πρεπει να ρθει το γ....ο το σπλιττερ για να δοκιμασω αν δουλευει.

Μηπως μπορω να χρησιμοποιησω την αδσλ με μοντεμ μονο χωρις το σπλιττερ?

Δημοσ.

Γιάννη πρεπει να εχεις δικιο η θυρα στο μοντεμ για την γραμμη πρεπει να ειναι και για RJ-11 και για RJ-45. Μενει να παρω το σπλιττερ για να σιγουρευτω. Ευχαριστω για την βοηθεια, ολοι.

Δημοσ.

Exi o kolitos mou to R652 xriazese ena kalodio RJ11 apo tin mia meria kai apo tin ali RJ45 kathos to modem exi Phone isodo RJ45 kai to spliter tha exi isodo RJ11 auta

aaaaa kai to R652 sindeete mono meso ethernet kai oxi kai USB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...