Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις πιστοποίησης

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Christina για δες αυτό μήπως σου κάνει. Είναι από τον ΟΕΕΚ αλλά έχει και ερωτήσεις μέσα.

Επίσης, αντιγραφή από άλλο forum: "ΑΘΗΝΑ 17/12/2005

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ειδικότητα: «ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ»

Ερωτήσεις

1. Ποιοι καλούνται διευθυντές (managers); ( 7 ) ( Α-7 )

2. Στις αρχές του 20ου αιώνα έγινε από τον Γάλλο Thibaudeau μια ταξινόμηση των γραμμάτων σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες, ποιες είναι αυτές; ( 7 ) ( Β-12 )

3. Τι είναι μία διαδρομή (path) σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας; ( 7 ) ( Β-98 )

4. Αναφέρατε ονομαστικά τα βασικά χαρακτηριστικά των συστημάτων πολυμέσων; ( 7 ) ( B-131 )

5. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας και τι η επιχορήγηση; ( 8 ) ( Β-3 )

6. Τι σημαίνει ο όρος LPI και τι προσδιορίζει; ( 8 ) ( Α-43 )

7. Με ποιους συνθετικούς τρόπους εκφράζουμε «αντίθεση»; ( 8 ) ( Β-3 )

8. Τι καλείται αρχίγραμμα (Initial cap); ( 8 ) ( Β-74 )

9. Τι γνωρίζεται για το εφέ των animation “Μεταμόρφωση” (morphing); ( 8 ) ( Β-3 )

10. Τι γνωρίζετε αναλυτικά για τη καμπύλη γραμμή και που τη συναντάμε στην τέχνη; ( 11 ) ( Α-18 )

11. Τι είναι τα σημεία συμπτώσεων (registration marks); ( 11 ) ( Β-210 )

12. Αναφέρατε ονομαστικά τις ιδιότητες εκείνες που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την εργονομική σχεδίαση μιας εφαρμογής πολυμέσων. ( 11 ) ( Β-210 )

Σημ.: οι αριθμοί στην πρώτη παρένθεση προσδιορίζουν τις μονάδες-βαρύτητα κάθε ερώτησης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Οι ως άνω απαντήσεις είναι συνοπτικές και ενδεικτικές. Κάθε επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση είναι δεκτή."

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όποιος θέλει τις απαντήσεις πιστοπίησης απο τουσ Γραφίστες εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων ας μου πεί mail για να τους τι στείλω, τισ έχω όλες εκτώς 5.

όποιος ενδιαφέρεται απά ας το πει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Pleaseeeeeeeeeeeee θέλω και εγώωω απαντήσειςςςς!

[email protected]

Ευχαριστώ!:-D

Όποιος θέλει τις απαντήσεις πιστοπίησης απο τουσ Γραφίστες εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων ας μου πεί mail για να τους τι στείλω, τισ έχω όλες εκτώς 5.

όποιος ενδιαφέρεται απά ας το πει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια σας καλή μέρα!!!

ξερώ ότι σε ορισμένες ειδικότητες και εδώ στο Ρέθυμνο ένα γνωστό βιβλιοπωλείο έχει κάποια βιβλία για την πιστοποίηση. εγώ ψάχνω της ερωτήσεις για την ειδικότητα γραμματέων διεύθυνσης λίπος ξέρει κάποιος που θα τις βρω. ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ & ΤΗΛΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΩΝ" ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΙΕΚ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.

Ρώτα στο ΙΕΚ σου γι αυτο και θα σου πουν ποιος συγγραφέας βγαζει ερωταπαντησεις.(βγαζει και βιβλια γι αυτο απο το ξερω)

Η ρώτα και κανένε συμμαθητή σου επίσης που έχει δώσει πιστοποιηση.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση:

Τι πλεονεκτήματα σου δίνει η πιστοποίηση σε σχέση με την απλή βεβαίωση πως έχεις παρακολουθήσει το ΙΕΚ και πως έχεις τελειώσει με επιτυχία το πρόγραμμα..

Εφόσον, απ όσο ξέρω, η πιστοποίηση δεν αναγνωρίζεται πουθενά σας “πτυχίο”...

Δημοσ.
Παιδιά εγώ θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση:

Τι πλεονεκτήματα σου δίνει η πιστοποίηση σε σχέση με την απλή βεβαίωση πως έχεις παρακολουθήσει το ΙΕΚ και πως έχεις τελειώσει με επιτυχία το πρόγραμμα..

Εφόσον, απ όσο ξέρω, η πιστοποίηση δεν αναγνωρίζεται πουθενά σας “πτυχίο”;;;

Χωρίς την πιστοποίηση είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα.

Η πιστοποίηση μετράει στο δημόσιο σαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά παίρνεις περισσότερα μόρια απο κάποιον άλλο που στη δική σου ειδικότητα έχει πτυχίο ΤΕΕ

Και αν πασ κάπου για δουλειά και πεις πως έχεις πάει σε ΙΕΚ το πρώτο που θα σε ρωτήσει είναι αν έχεις πάρει την πιστοποίηση

Δημοσ.
Χωρίς την πιστοποίηση είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα.

Η πιστοποίηση μετράει στο δημόσιο σαν δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά παίρνεις περισσότερα μόρια απο κάποιον άλλο που στη δική σου ειδικότητα έχει πτυχίο ΤΕΕ

Και αν πασ κάπου για δουλειά και πεις πως έχεις πάει σε ΙΕΚ το πρώτο που θα σε ρωτήσει είναι αν έχεις πάρει την πιστοποίηση

Οχι φίλε μου, εγω σε 2 εταιρείες πληροφορικής που έχω πάει προς το παρών ο κόσμος δεν ξέρει κάν τι είναι η πιστοποίηση...

Και εφόσον μετράει σαν δευτεροβάθμια έχει ίδια αξία με τον απόφοιτο λυκείου... :-(

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μήπως υπάρχει κάποιο site που να τις έχει; :

Μιπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο βιβλιο με τις ερωτισεις πιστοποιησης για τους τεχνικους κινητης τηλεφωνιας και τηλεποικινωνιων?? Εγω αποτι ξερω υπαρχουν βιβλια με τις ερωτισεις αλλον ειδικοτητων στο papasotiriou.gr

Δημοσ.

Παιδιά αν υπάρχει κανένας που έχει κάνει εξεταστής σε ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα και έχει τις ερωταπαντήσεις και ασκήσεις που έβαλε ας μου τις στείλει με PM γιατί καίγομαι.

Με κάλεσαν για εξεταστή 3 μέρες πριν τις εξετάσεις και δεν έχω ιδέα. Χειρότερος από τα παιδάκια του ΙΕΚ θα είμαι.

Help Please...

Οποιος μπορεί, ας βοηθήσει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Οχι φίλε μου, εγω σε 2 εταιρείες πληροφορικής που έχω πάει προς το παρών ο κόσμος δεν ξέρει κάν τι είναι η πιστοποίηση...

Και εφόσον μετράει σαν δευτεροβάθμια έχει ίδια αξία με τον απόφοιτο λυκείου... :-(

Το ότι ο κάθε τυχαίος εργοδότης αγνοεί το τι είναι πιστοποίηση δεν λέει και πολλά..

Το ιεκ αναγνωρίζεται από το κράτος σαν μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Απο τι στιγμή που κάποιος είναι και κάτοχος πιστοποίησης αναγνωρίζονται τα επαγγελματικά του διακιώματα σε όλη την Ε.Ε.

.........

Κάτι ακόμα αν κάποιος έχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις πιστοποίησης

για το τμήμα ειδικών φοροτεχνικού γραφείου

ας κάνει ένα pm

ας στείλει mail

thnx!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...