Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις πιστοποίησης

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ΙΙΕΚ Ξυνή τις έχει αλλά τις δίνει μόνο σε πρώην σπουδαστές. Είχα ασχοληθεί πριν από λίγο καιρό αλλά δεν είχα βρεί κάτι...

Δημοσ.

paschalia, το βρήκες! :lol:

Πιστοποίησης πτυχίου ΙΕΚ. :P

Δεν ήξερα πως υπάρχουν και ερωτήσεις για την πιστoποιήση δημόσιων εγγράφων... :lol:

Σχωράτε με! :P

EDIT:

Το ΙΙΕΚ Ξυνή τις έχει αλλά τις δίνει μόνο σε πρώην σπουδαστές. Είχα ασχοληθεί πριν από λίγο καιρό αλλά δεν είχα βρεί κάτι...

Αααα!!! Μια χαρά! Και τις έχει κάπου OnLine δηλαδή; Διότι το http://www.xinis.com απεβίωσε... :mrgreen:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Σωτήρη! :D

Δημοσ.

Για ολα υπαρχουν ερωτησεις καλημ , αν βρεις για κατι που να μην υπαρχει ποσταρε το πλζ ,για να ανανεωσω τις γνωσεις μου κιολας .

Δημοσ.
sotris99,squib k athanatos mallon den exete idea kai gi ayto milate etsi...

Μα τι λες και εγώ σε ιεκ έχω σπουδάσει και ξέρω περισσότερα από έναν πτυχιούχο της ΑΣΟΕΕ. Το λολ πήγαινε για την άγνοια που έχουν μερικοί insomniacs σε θέματα εκπαίδευσης.

Δημοσ.
sotris99' date='squib k athanatos mallon den exete idea kai gi ayto milate etsi...[/quote']

Μα τι λες και εγώ σε ιεκ έχω σπουδάσει και ξέρω περισσότερα από έναν πτυχιούχο της ΑΣΟΕΕ. Το λολ πήγαινε για την άγνοια που έχουν μερικοί insomniacs σε θέματα εκπαίδευσης.

Δεν ξέρω τι κάνετε και τι κάνουν στην ΑΣΟΕΕ αλλά αν εννοείς ότι ένας που ενδιαφέρεται στην ΑΣΟΕΕ (ή σε άλλο πανεπιστήμιο/ΤΕΙ 3/4/5αετές) και διαβάζει με κάποιον που ενδιαφέρεται και διαβάζει επίσης αλλά κάνει 2 χρόνια σε ΙΕΚ παίρνουν τις ίδιες γνώσεις, θα διαφωνίσω.

Δημοσ.

Χμ, μην τρελαθούμε :) Δεν θέλω να ανοίξω flame, αλλά μην κοροϊδεύεστε οι ΙΕΚιστές μόνοι σας.. :shock: :shock:

Το παράδειγμα με τον τύπο που ενδιαφέρεται είναι κακό, διότι α) αποτελεί την εξαίρεση, β) ο αντίστοιχος του ΑΕΙ που αποκλίνει με τον ίδιο τρόπο, παίρνει το πτυχίο σε 3 έτη και μπαίνει καπάκι στο μεταπτυχιακο. :o :o

Δημοσ.

Οκ αλλά να σου πω και κάτι άλλο όμως που θα συμφωνήσεις. Στις 9 Δεκεμβρίου κλείνω 4άμιση χρόνια στην εταιρεία όπου εργάζομαι (πρώτη δουλειά αμέσως μετά το φανταρικό).

Αυτά που έμαθα στην εταιρεία δεν συγκρίνονται ούτε με δέκα χρόνια σπουδές.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά που λέτε και θα είχε πολύ ενδιαφέρον ένα θέμα 'TEI/AEI vs ΙΕΚ'... :mrgreen:

Αλλά έχουμε ξεφύγει από το αρχικό θέμα και μάλιστα χωρίς να έχει δωθεί κάποια ακριβής απαντήση

κι επιπλέον ξεφεύγουμε και από το αντικείμενο του section... :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...