mesc4l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Έχω παρατηρησει ότι όταν κατεβάζω κομμάτια από p2p εχουν ένα φυσημα όταν τα ακούω.Τι μπορεί να φτέει;;
antonis4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 o borias!!!! sorry plaka kano kaloproaireta,mhn parexhghtheis.
Solmyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 An sou simveni mono se mp3 apo p2p kai oxi sta ipolipa tote ftene ta arxia kai den iparxi kati pou mporis na kanis. Eixe diadwthi sto internet prin apo arketous mines oti diafores diskografikes kanan share tragoudia me distortion oste na prokalesoun provlimata stis p2p communities kai na prokalesoun ekneurismo se osous ta katevazan, sinwthws apo kazaa kai imesh.
andrip Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 ακριβώς αυτό! οι ίδιες οι εταιρίες τα μοιράζουν ωστε κατα κάποιο τρόπο οι χρήστες να απογοητευτούν και να στραφούν στα αυθεντικά μόνο. (να μην κατεβάζουμε δηλαδή backup σε mp3)
Costinio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Εμείς οι χρήστες όμως δε θα απογοητευτούμε ποτέ! Βάλτε DC++ γιατί αυτά τα distorted αρχεία βασικά υπάρχουν μονο στο kazaa!
fotisman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 DC++ RULLES!!!!! Share! Share! Share! Download!
mesc4l Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Εγώ πάντως με το slsk είμαι υπέρευχαριστημένος...
WaVe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Se kapio allo topic paliotera nwmizw pws to eixa ksananaferei afto. K emena pola song pu katevazw apo to kazza i exoun afto pu leei k o mesc4l ( dld ena san beeep ) i den paizoun i kapio paromia song. Makari na borousa na valw to DC++ alla den nomizw na to thelei to 56K modemaki mu :P
sotris99 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Se kapio allo topic paliotera nwmizw pws to eixa ksananaferei afto. K emena pola song pu katevazw apo to kazza i exoun afto pu leei k o mesc4l ( dld ena san beeep ) i den paizoun i kapio paromia song. Makari na borousa na valw to DC++ alla den nomizw na to thelei to 56K modemaki mu :P Αντέχει. Αντέχει. Απλά πρέπει να κάνεις share
Costinio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Κι εγώ 56άρα έχω και τα πάει μια χαρά! Κατεβάζω 5-6 (μεγάλα) τραγούδια την ημέρα...
Godfath3r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Εγώ πάντως με το slsk είμαι υπέρευχαριστημένος... Και εγώ επίσης, και συμφωνώ στο οτι δεν λέει με 56αρα DC++.Μου έχει τύχει πολλές φορές να κατεβάζει ο άλλος με μεγαλύτερη ταχύτητα απο εμένα...(Yπάρχει βέβαια και το NetLimiter... ) Edit: Για Kazaa εννοείται ούτε λόγος...Εδώ και αρκετό καιρό δεν λέει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.