Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να καταθεσω και την δικια μου αποψη.... απο 3 gigabyte...

την δικια μου 3σχεδον χρονια 8PE667 αψογη ...(σταθεροτατη)

και ενος φιλου που ειχε στην αρχη gigabyte me sis chipset ..πατατα ....ειχε ολο προβληματα ....και την αλλαξε με την ga8ipe1000 η οποια ειναι και αυτη αψογη ,σταθεροτατη .... οποτε ειναι καθαρα θεμα chipset ......

Δημοσ.

edo kai ena xrono 7n400pro2 .... me barton 2500+ @ 3200+

xoris kanena problima statherotati kai apo exoplismo den to syzitao!!

An theleis statheri m/b kai me polla extra Gigabyte anepifylakta!

An pas gia extreme sport -> overclocking psakse gia abit.

Ta men limousina Lexus style me aneseis kai ta de peugeot Ralley :lol:

Δημοσ.

Έχω την 8IPE1000. Η motherboard είναι σταθερότατη. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι έχει μόνο ένα αισθητήρα, ο οποίος μετράει λανθασμένα την CPU (δίνει πολύ χαμηλές τιμές, 22οC idle, 45οC load). Αισθητήρας μέτρησης θερμοκρασίας του chipset απουσιάζει :(

Δημοσ.

Gigabyte for ever!!!! po po oute sponsoras na imoun :-) exo doulepsei arketa montela einai para poli kales mitrikes kai den dimiourgoun provlimata exo mia 8KNXP Rev2.0 kai mia 8IG1000-G kai einai mia xara.

Δημοσ.

Μπορεί να ακους πολλές και διάφορες γνώμες και ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τι πιστεύει (αν έχει δοκιμάσει το προϊόν σίγουρα, και όχι με λόγια μούφες). Η δικιά μου γνώνη σαν τεχικός και δοκιμές πολλών μητρικών :

Gigabyte =

+

1. Με μεγάλη διαφορά η πιο αξιόπιστη μητρική ever (από την εποχή Slot-1).-

2. Καλός εξοπλισμός

3. Μεγάλη σταθερότητα, αξιόπιστος έλεγχος θερμοκρασιών

4. Φοβερή σχεδιάση όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για την τέλεια άνεση και τοποθέτηση κάθε συσκευής και την καλή ροή αέρα.

-

1. Δεν ΚΑΝΕΙ για Overclocking

Όσο για την συγκεριμένη που αναφέρεις την έχω και είναι άψογη και ταχύτατη και την έχω 1 χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...