Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκοπευω να αγορασω τη GIGABYTE GA-8IPE1000 ποια η γνωμη σας? ειναι αξιοπιστη? γιατι Αsus p4s333 meta apo 4 χρονια καηκε.........

Δημοσ.

Εχω παίξει με μερικές χωρίς προβλήματα,αλλά είμαι σίγουρος πως οι γκουρού 'άυπνοι'

έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο :D

Δημοσ.

Οι gigabYte για την αξιοπιστια τους δεν εχουν και την καλυτερη φημη..

Παρολα αυτα επειδη ειμαι εναντιον των γενικευσεων του στυλ ολες οι gigabYte ειναι για τα σκουπιδια ψαξε για ατομα που εχουν την συγκεκριμενη.

Καλες αγορες :)

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, γιατί τόσο άχτι για τη Gigabyte? Αν δε θες τρελά overclockαρίσματα, νομίζω ότι οι Gigabyte για τα λεφτά τους δίνουν καλό εξοπλισμό + την ασφάλεια του DualBIOS. Εγώ έχω την 7VAX κοντά 2 χρόνια τώρα με ελαφρά τσιμπημένα προς τα πάνω τα VCore,VDIMM και AGP και αποδείχθηκε σταθερότατη.

Δημοσ.

Αν θες να αγοράσεις καλή motherboard,η λύση είναι μια.............GIGABYTE.Εγώ προσωπικά έχω την 8ΚΝΧP απο τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά,είμαι υπερευχαριστημένος με αυτήν την motherboard.Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα,δουλεύει άψογα.Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

φιλε μου ειχα Gigabyte και μαλακιζοτανε με τις καρτες γραφικων ,επαιζε μονο με 2 συγκεκριμενες.

Γενικως είμαι ειπερ με την ASUS εχω αντιμςτοπισει τις λιγοτερες ασυμβατοτητες.

Δημοσ.

File exw thn GA-8IPE1000 kai paei mia xara me ena p4 3ghz kanena problima kai overclocking capabilities mia xara episis...

Min akous genikotites, kikloforei poli asxetila sto forum (mazi me gnwstes bebaiws)

H Gigabyte exei bgalei kapoia mapa modela (kiriws me SIS) alla einai value for money... an den exeis ta lefta gia ABIT h gigabyte einai mia kali lisi

Δημοσ.

ego filaraki exo thn 8PE667ULTRA edo kai 2,5 xronia.paei mia xara doyleyei kai to raid poly kala kai genikotera den exo problhma.einai statheri kai exo dokimasei kai nvidia kai ati pano ths kathos kai diaforetikes no name mnhmes alla kai eponymes.genikos exo peiramatistei pano sto mhxanhma kai mporo na po oti xoris na me entyposiazei eimai eyxaristhmenos.shmantiko einai kai to dual bios pou mia fora me esose.to support tous einai kalo kai ameso.

den symfono me thn apaxiosh ths etaireias apo kapoious xrhstes alla den thn theo poio kiolas (symfono me ton alex_gr)

an kapoioi xrhstes thn exoun kai einai eyxaristhmenoi mhn distaseis na thn pareis.o kalyteros symboylos agoras einai o idios o xrhsths ths.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...