Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμένα βίντεο

tao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σε όλους θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω κάποια βιντεακια mpeg και avi τα οποία δεν παίζουν γιατί είναι κλειδωμένα με κάποιον τρόπο που δεν ξέρω .με τι τρόπο θα καταφέρω να τα παίξω? (Πληροφοριακά έχω το media player 10) Γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Εdited by adams ( για το "κηδόμενα" αντι για κλειδωμενα που ειχες γραψει εκ παραδρομης)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγαίνει ένα μήνυμα στο media player που δείχνει κάτι κλειδιά λέει ότι για να γίνει αναπαραγωγή στο βίντεο πρέπει ο νόμιμος κάτοχος να σας δώσει την άδεια χρήσεις μονό αυτό. δεν έχει πουθενά να βάλω κάτι σαν κωδικό η κάτι τέτοιο αυτό το μήνυμα δεν το έχω ξαναδεί. έχω στα χεριά μου ένα πολιποθιτο βίντεο και δεν μπορώ να το δω

Πιθανων να αναφερεσαι στο DivX DRM, ειναι καποιος τροπος προστασιας αρχειων βιντεο:

"DivX DRM is kind of Digital Rights Management in which prior to download movie you generate one-time "password" for this movie and write it on the webpage. Then you download nmovie prepared for you and you can watch it only on your player so there is no sense to make copies and give it to friends."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...