Προς το περιεχόμενο

Enallaktiki lusi gia NETMOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairete!

Exw mia ISDN grammi apo ton OTE kai sundeomai mesw tou Intracom NETMOD pou mou dwsan apo tin arxi. Dustuxws sunexeia mou dimiourgei problimata, ta opoia se sunduasmo me ta parapona se post pou exw dei sto forum kata kairous, me kanoun na thelw na to allaksw.

Ekana ena search sta idi uparxonta posts, alla den fainetai na anaferetai pouthena akribis apantisi gia tin erwtisi mou: Uparxoun suskeves pou boroun na adikatastisoun to NETMOD? Exw dei sta posts gia ISDN modems, alla den anaferetai kathara ean antikathistoun to NETMOD i ean apla parembalontai metaksu tou pc kai tou NETMOD. Egw thelw na brw tropo na ksefortothw to NETMOD me kati allo pio aksiopisto pou na exei akrivws tin idia leitourgia.

Gia paradeigma exw auto to ISDN modem sto mualo mou ean kanei:

http://www.avm.de/en/index.php3?Produkte/FRITZ/FRITZ_X_USB/index.js.html

Euxaristw

Δημοσ.

Allo pragma to netod pou einai siskevi termatismou tis grammis tou isdn kai allo pragma to modem. Apo sponta valane sto netmod kai modem pou exei ta mavra tou ta xalia alla o logos leitourgias tou netmod einai na sou termatisei ta dio kalodiakia pou erxontai apo ton pOTE kai na sou anoikei dio ISDN kai dio analogika kanalia. An thes mporeis na pareis ena kalo ISDN modem kai na to sindeseis pano sto ISDN port tou Netmod.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...