Προς το περιεχόμενο

The O.C.

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

To Star είδατε όπως είπα δείχνει τώρα το καλοκαίρι ( από τον Ιούλιο ξεκίνησε νομίζω ) το The O.C.

μόνο που έβαλε την πρώτη session πάλι :D ROFLMAO!

Δημοσ.

τι ωρες θα το δειχνει?το καλοκαιρι ειδα ολα τα επεισοδια που εδειξε γιατι χειμωνα λογω δουλειας τα ειχα χασει.πολλοι funs βρισκονται εδω μεσα βλεπω.ειμαι η Zan Dark και ειμαι καινουριο μελος αλλα ενημερη για ολους μιας και εμπαινα insomnia καθε μερα.

Δημοσ.

my mistake..το διατυπωσα λαθος.για αμερικη μιλουσα γιατι φευγει για μονιμα ενα φιλαρακι και ισως να μπορουσε να γραψει τα επεισοδια.δεν ξερω βεβαια ποσα επεισοδια ειναι μπροστα και κατα ποσο συμβαδιζουν με τα δικα μας.

Δημοσ.
δεν ξερω βεβαια ποσα επεισοδια ειναι μπροστα και κατα ποσο

συμβαδιζουν με τα δικα μας.

sto star deixnei kai ksanadeixnei tin season 1,

fetos stin ameriki ksekinaei i season 3.

Δημοσ.
na grapsei ta episodeia???

lol....

σου φαινεται περιεργο?προσωπικα εγραφα ελληνικες σειρες στους γονεις μου που μενουν βελγιο.μερικα πραγματα που για εσας ειναι ξεπερασμενα εμεις ακομα τα κανουμε.και ο "αληθινος" φιλος μου που φευγει οι γονεις του,του εστελναν σε κασεττα τα επεισοδια του Beverly Hills.εμεις οι μεγαλοι ανθρωποι συνεχιζουμε καποιες παραδοσεις που μας θυμιζουν τα παιδικα μας χρονια..!!!

Δημοσ.

Ειδα τη 2η σεζον...(4 επεισόδια μου μου μένουν) Δεν με τρέλανε ιδιαίτερα να πω την αλήθεια.Αντε να δούμε πόσο θα μας εκπλήξει η season 3.Πρέπει να κάνουν κάτι ριζικά διαφορετικο για να συνεχιστεί η σειρά (και κυρίως το ενδιαφέρον ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...