chriskar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Simera exoume premiera tis season 3 sto The O.C. !! ade na arxizoun siga siga oi seires...
R-evil-S Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Βασικά η πρεμιέρα είναι στις 8 του μηνός από ότι λέει και το FOX.
billpeppas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 To Star είδατε όπως είπα δείχνει τώρα το καλοκαίρι ( από τον Ιούλιο ξεκίνησε νομίζω ) το The O.C. μόνο που έβαλε την πρώτη session πάλι ROFLMAO!
chriskar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 to eida se ena site pou exei programma gia polles seires, mporei na kanoun lathos. http://www.pogdesign.co.uk/cat/
ZAN DARK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 τι ωρες θα το δειχνει?το καλοκαιρι ειδα ολα τα επεισοδια που εδειξε γιατι χειμωνα λογω δουλειας τα ειχα χασει.πολλοι funs βρισκονται εδω μεσα βλεπω.ειμαι η Zan Dark και ειμαι καινουριο μελος αλλα ενημερη για ολους μιας και εμπαινα insomnia καθε μερα.
chriskar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 kalws irthes! ennoeis ti wra to deixnei sto star? giati emeis edw leme gia ta episodia pou deixnoun stin ameriki opote i wra de paizei kai poly rolo, molis "vgei" to vlepeis!!
ZAN DARK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 my mistake..το διατυπωσα λαθος.για αμερικη μιλουσα γιατι φευγει για μονιμα ενα φιλαρακι και ισως να μπορουσε να γραψει τα επεισοδια.δεν ξερω βεβαια ποσα επεισοδια ειναι μπροστα και κατα ποσο συμβαδιζουν με τα δικα μας.
chriskar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 mou thimise kamia 10ria xronia prin pou o alithinos (!) theios mou apo tin ameriki mou eferne to kalokairi kassetes star trek!!!xaaxa
chriskar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 δεν ξερω βεβαια ποσα επεισοδια ειναι μπροστα και κατα ποσο συμβαδιζουν με τα δικα μας. sto star deixnei kai ksanadeixnei tin season 1, fetos stin ameriki ksekinaei i season 3.
ZAN DARK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 na grapsei ta episodeia??? lol.... σου φαινεται περιεργο?προσωπικα εγραφα ελληνικες σειρες στους γονεις μου που μενουν βελγιο.μερικα πραγματα που για εσας ειναι ξεπερασμενα εμεις ακομα τα κανουμε.και ο "αληθινος" φιλος μου που φευγει οι γονεις του,του εστελναν σε κασεττα τα επεισοδια του Beverly Hills.εμεις οι μεγαλοι ανθρωποι συνεχιζουμε καποιες παραδοσεις που μας θυμιζουν τα παιδικα μας χρονια..!!!
thefirestarta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2005 Ειδα τη 2η σεζον...(4 επεισόδια μου μου μένουν) Δεν με τρέλανε ιδιαίτερα να πω την αλήθεια.Αντε να δούμε πόσο θα μας εκπλήξει η season 3.Πρέπει να κάνουν κάτι ριζικά διαφορετικο για να συνεχιστεί η σειρά (και κυρίως το ενδιαφέρον )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.