Προς το περιεχόμενο

The O.C.

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να το βλέπω λίγο μετά την αρχή της 2ης, αλλά δεν ξέρω ρε γμτ είχε αρχίσει να με κουράζει...Μπορεί να κάτσω να τσεκάρω κανένα από τα καινούρια που βάζει.

Δημοσ.
alla yparxei allo topic gia smallville paides!

Ο keyser το ξεκίνησε!!! Εγώ δεν φταίω!!! :cry:

:lol: :lol: :lol:

Και οι δυο στην πυρα :twisted: :twisted:

Δεν μπορειτε να καταστρεφετε ενα τοσο σοβαρο topic

με υπερφυσικες βλακειες (τι εχω να ακουσω τωρα) :D :D :P

Δημοσ.

Fuck man,I gave it a shot gia 3 episodeia,einai A-P-A-I-S-I-O!!!Einai san apotyximeno peirama diastaurwsis soap opera me teen movie.Einai ligotero exypno kai reality based apo to Dawson's Creek, ligotero glamorous kai hyped apo to Beverly Hills kai sigoura ligotero endiaferon apo opoiadipote action-type periptwsi typou Smallville.For God shake's man,akoma kai ta gomenakia den einai da kai toso trela.H Katie Holms tha ta katapine ola stin kathisia tis!!

p.s. Ennoeitai den anaferw kan to "vary pyrovoliko" Kristina Kreuk,den xreiazetai ase pou i 3i entoli tis einai "Ou epikalestheis to onoma mou epi mataiw"

Δημοσ.

Η katie holms φυσικα και θα τα καταπινε τα κοριτσακια αφου είναι χοντρη.

Λοιπόν η katie holms είναι πολύ μέτρια για να μην πώ μπάζο..και μου θυμίζει κλασίκή ελληνίδα φοιτήτρια που θεωρεί τον εαυτο της υπεργκόμενα επείδη τις την έχουν πέσει μερικοί κάγκουρες που βλέπουν γυναίκα μονο απο το ALter μετά τις 1..Ελεος πιά με αυτη την "ηθοποιο"

Η Kreuk αντιθέτος είναι αστέρι απο τα λίγα κιολλας.

Τουλάχιστον στο OC έχει πολύ καλα κομμάτια..Βλέπε kelly rowan το απιστευτο milf..

Την κοπελια του Ryan..H summer δεν με ξετρελένει κιόλλας..

Δημοσ.

Prof_Chaos, ti na perimenw apo ena typo pou apolo to Southpark ekane nickname tin complexiki persona tou Butters :D

BTW makari i foithtries natan alla Katie Holmes aftiaxtes-oxi pou exoun panw tin Aget Hraklis kai xairetai o kathe malakas POlytexnitis

Δημοσ.
Prof_Chaos' date=' ti na perimenw apo ena typo pou apolo to Southpark ekane nickname tin complexiki persona tou Butters :D

BTW makari i foithtries natan alla Katie Holmes aftiaxtes-oxi pou exoun panw tin Aget Hraklis kai xairetai o kathe malakas POlytexnitis[/quote']

axaxaxaax ωραιός δεν έχεις και άδικο..Αγετ ηρακλής Lolll πάντως του ψιλολυπάμαι τους πολυτεχνιτες έχουν καταστραφεί τα παληκάρια απο αυτη την καταστασή..

Δημοσ.

βασηκα οταν την προτοείδα νόμιζα οτι την είχανε μπουμπουνήσει στο πρόσωπο..και είδικότερα στα μάτια΄:)

btw το μαμάμε το τόπικ...Επίσης καλό μωρό στο OC είναι η αδερφη της κικι..Απιστευτη και βγηκε και Nude σε κάποιο επεισόδιο.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...