KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 konnak, kaneis megalo lathos, apo tin 2i kai to deutero miso tis 3is season den einai katholou Freak of the week.Des ta teleutaia tou 3ou kai ta leme Alithia to STar to 3x08 todeixe?
konnak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Η αλήθεια είναι ότι έχω σταματήσει να το βλέπω λίγο μετά την αρχή της 2ης, αλλά δεν ξέρω ρε γμτ είχε αρχίσει να με κουράζει...Μπορεί να κάτσω να τσεκάρω κανένα από τα καινούρια που βάζει.
hawkj83 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Alithia to STar to 3x08 todeixe? Not yet my friend! :wink: Το 1961 έδειξε το Σάββατο...
pseira Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 A...ili8io episodio pisteuw.... alla yparxei allo topic gia smallville paides!
hawkj83 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 alla yparxei allo topic gia smallville paides! Ο keyser το ξεκίνησε!!! Εγώ δεν φταίω!!!
agiosall~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 alla yparxei allo topic gia smallville paides! Ο keyser το ξεκίνησε!!! Εγώ δεν φταίω!!! Και οι δυο στην πυρα :twisted: :twisted: Δεν μπορειτε να καταστρεφετε ενα τοσο σοβαρο topic με υπερφυσικες βλακειες (τι εχω να ακουσω τωρα)
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Η ηθοποιός που υποδύεται την μητέρα του Seth Koen η ξανθιά θεά πως λέγεται. The real name
agiosall~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Kelly Rowan :wink: http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-41552
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Fuck man,I gave it a shot gia 3 episodeia,einai A-P-A-I-S-I-O!!!Einai san apotyximeno peirama diastaurwsis soap opera me teen movie.Einai ligotero exypno kai reality based apo to Dawson's Creek, ligotero glamorous kai hyped apo to Beverly Hills kai sigoura ligotero endiaferon apo opoiadipote action-type periptwsi typou Smallville.For God shake's man,akoma kai ta gomenakia den einai da kai toso trela.H Katie Holms tha ta katapine ola stin kathisia tis!! p.s. Ennoeitai den anaferw kan to "vary pyrovoliko" Kristina Kreuk,den xreiazetai ase pou i 3i entoli tis einai "Ou epikalestheis to onoma mou epi mataiw"
Isis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 πολυ τελειο!! το βλεπω καθε σαββατοκυριακο. δεν εχω χασει επεισοδιο!
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Η katie holms φυσικα και θα τα καταπινε τα κοριτσακια αφου είναι χοντρη. Λοιπόν η katie holms είναι πολύ μέτρια για να μην πώ μπάζο..και μου θυμίζει κλασίκή ελληνίδα φοιτήτρια που θεωρεί τον εαυτο της υπεργκόμενα επείδη τις την έχουν πέσει μερικοί κάγκουρες που βλέπουν γυναίκα μονο απο το ALter μετά τις 1..Ελεος πιά με αυτη την "ηθοποιο" Η Kreuk αντιθέτος είναι αστέρι απο τα λίγα κιολλας. Τουλάχιστον στο OC έχει πολύ καλα κομμάτια..Βλέπε kelly rowan το απιστευτο milf.. Την κοπελια του Ryan..H summer δεν με ξετρελένει κιόλλας..
KaizerSoze Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Prof_Chaos, ti na perimenw apo ena typo pou apolo to Southpark ekane nickname tin complexiki persona tou Butters BTW makari i foithtries natan alla Katie Holmes aftiaxtes-oxi pou exoun panw tin Aget Hraklis kai xairetai o kathe malakas POlytexnitis
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Prof_Chaos' date=' ti na perimenw apo ena typo pou apolo to Southpark ekane nickname tin complexiki persona tou Butters BTW makari i foithtries natan alla Katie Holmes aftiaxtes-oxi pou exoun panw tin Aget Hraklis kai xairetai o kathe malakas POlytexnitis[/quote'] axaxaxaax ωραιός δεν έχεις και άδικο..Αγετ ηρακλής Lolll πάντως του ψιλολυπάμαι τους πολυτεχνιτες έχουν καταστραφεί τα παληκάρια απο αυτη την καταστασή..
hawkj83 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Έλεος ρε KaizerSoze με την Katie Holmes! Έχει το βλέμμα του ροφού!
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 βασηκα οταν την προτοείδα νόμιζα οτι την είχανε μπουμπουνήσει στο πρόσωπο..και είδικότερα στα μάτια΄ btw το μαμάμε το τόπικ...Επίσης καλό μωρό στο OC είναι η αδερφη της κικι..Απιστευτη και βγηκε και Nude σε κάποιο επεισόδιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.