Προς το περιεχόμενο

The O.C.

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω sorry μαλλον εχεις δικιο το 9 πρεπει να ειναι εφοσον αρχισε Σαββατο απλα μπερδευτικα λιγο γιατι εχω δει 2-3 επιπελον απο απο οτι εχει δειξει το star.

Το 9 ειναι το The Heights :D

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να και κάποια easter eggs για όσους πάρουν το dvd:

EASTER EGGS

Deleted Scene

On disc one, from the [Main Menu] go to the [Episodes] section and highlight the menu entry for [Pilot]. Press the

arrow key on your remote control to highlight the microphone. Press the

key once again and the "O.C." logo will appear. Press the [Enter] key to see a deleted scene from the first episode of Seth Cohen drinking.

Extended Scene

On disc two, from the [Main Menu] go to the [Episodes] selection. There highlight the episode [The Outsider] and then press the

key on your remote control once. The "O.C." logo will appear and give you access to an extended scene of Seth talking to the lobsters.

Alternate Ending

On disc four, from the [Main Menu] go to the [Episodes] selection. Highlight the episode [The Links] and press the

key on your remote control. You will now have access to the alternate ending of the episode with a brief introduction from Josh Schwartz.

Δημοσ.

Μου ήρθε το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου από το θείο στην Αμέρικααα!!! :D :D Αλλά δε θα το δω!Θα δω πρώτα τα επεισόδια που βάζει η TV και μετά καπάκι όλα τα επεισόδια του 2ου κύκλου!!!Τα οποία μέχρι να τελειώσει ο πρώτος κύκλος στην TV θα τα έχω όλα!!! :D

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά τι να σας πω!!!Είδα την αρχή του 2-01 επεισοδίου που κάνει μια ανασκόπηση στον πρώτο κύκλο και έχω να σας πω ότι θα έχουμε φοβερές εξελίξεις!!! :D :D Αχ ρε γαμώτο και άλλη σειρά θα πω στο θείο να μου στέλνει!!Τον έχω σκοτίσει τον άνθρωπο!! :lol: :lol:

Δημοσ.

Το κανονικό όνομα είναι όμως "The O.C." συντομογραφία του Orange County.Είναι μια περιοχή πλουσίων στην Καλιφόρνια σαν την Εκάλη και την Πολιτεία της Αθήνας ας πούμε.

Δημοσ.

"Είναι μια περιοχή πλουσίων στην Καλιφόρνια σαν την Εκάλη και την Πολιτεία της Αθήνας ας πούμε."

Αχ , μακάρι να ήταν έτσι η Πολιτεία και η Εκάλη.

:o

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι!!Τι λέω!!Δεν είναι καθόλου έτσι!!Απλώς ήθελα να τονίσω το πλούσιοι.Παράδεισος το O.C.!Αχ και να μέναμε σε ένα τέτοιο μέρος!Κρίμα :(

Δημοσ.

Εντάξει ρε συ pseira δεν είναι πόρωση σαν το Smallville!To Smallville είναι στην κορυφή!!Απλώς το OC είναι μια ωραία νεανική σειρούλα που βλέπεις για να χαλαρώσεις τα μεσημεριανά του Σαββατοκύριακου και για να δεις και κάνα νέο γκομεν@κι.Εκείνη τη Λάνα την ψιλοβαρέθηκα! :lol:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα τις σειρές τύπου 'DAWSON'S CREEK" δεν τις μπορώ πια...

Ειδικά το παραπάνω είχε γίνει....ψυχανάλυση του Φροιντ...

Παράδειγμα διαλόγου απο dawson's

-Τι έχεις;

-Σκέφτομαι πως η εξωτερικευση της εξατομικευμενης αισθηματικής κατάστασης του καθένα μπορεί να επήρεασει κονστρουκτιβιστικά την χρονια αντιπαράθεση δυο προσωπικοτήτων παράλληλα γεφυρώνοντας την πνευματική τους διαφορετικότητα

Κι αυτό από 15-16 χρονών παιδιά υποτίθεται...Φανταστείτε μετά πως συνέχιζε ο διάλογος..Εντάξει το O.C. δεν φτάνει σε τέτοια άκρα αλλά δεν έχει κάποια πλοκή που να με τραβάει...BTW Sandy ειναι όνομα για άντρα; Δηλαδή ήμαρτον....και βγήκε ο άλλος Gay.......

Δημοσ.

Όσο για το Smallville, το βαρέθηκα γιατί ρε παίδες όλο Freak of the week είναι, έλεος, υποτίθεται το κέντρο είναι ο καλ ελ, έχει φτάσει να είναι X-files χωρίς τον Mulder. Όλα τα ανεξήγητα στο σμόλβιλ μαζεύτηκαν;;Πλάκα πλάκα απ' όλα αυτά τα μεσημεριανά μόνο το fastlane έβλεπα αβασάνιστα (όπως είχε πει κάποτε ο εποτε mindless blowjob kinda thing...:-) και τρελααααά μωρά...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...