sleepy_head Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 έλεγα να κάνω και εγώ ένα thread αλλά έλεγα ότι θα με κράξουν είναι η μόνη σειρά που βλέπω ανεληπώς. έχει βγει dvd με την 1η season?
The Crow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Ελλάδα δεν έχει βγει.Αμερική νομίζω πως ναι.
sleepy_head Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 ναι έχει βγεί στην αμερική αυτό το ξέρω :wink: άντε τώρα να περιμένουμε...τουλάχιστον να είχα καμιά dsl να κατέβαζα τα torrent
The Crow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Πήγαινε σε κάνα internet cafe.Εγώ τώρα σε net cafe είμαι! Αλλά βέβαια έχω και το πανεπιστήμιο που κατεβάζει με τρελές ταχύτητες!
pseira Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Οποτε Crow να γίνει το conne να τα παρω και γω!
The Crow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Όχι ρε συ pseira δεν κατάλαβες.Δεν τα κατεβάζω.Μόνο Smallville! Εξάλλου τα βάζει η TV.Αν πορωθώ και δω ότι σταματήσει να τα βάζει τότε κάτι θα γίνει.Προς το παρόν βολεύομαι με την TV κάθε Σαββατοκύριακο.
sotris99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα να δείς κόσμος. Και εγώ την βλέπω. Καλή φάση.
sleepy_head Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 The Crow σίγουρα θα κάνει καμιά μλκ το star και θα τα ξαναβάλει από την αρχή όπως και με το smallvile
The Crow Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Εγώ περιμένω το Star να κάνει τέτοια μλκ!!Μάλλον θα πω στο θείο να μου τα στείλει από Αμερική μαζί με το Smallville!!! Ξέρει κανείς σε ποιο επεισόδιο είναι τώρα το Star;;;Ποιο επεισόδιο θα δείξει αυτό το Σάββατο;;
agiosall~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Το Σαββατο θα δειξει το 10. The Perfect Couple αυτο και το επομενο εχουν πολυ ενδιαφερον...
The Crow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Έχω και το album της σειράς."The O.C. Mix 1" λέγεται και μαμάει!!Έχει φοβερά τραγουδάκια!!!Να ναι καλά ο θείος!!
sleepy_head Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 ναι ε? νόμιζα ότι ξεκίνησε Σάββατο οπότε λογικά θα ήταν στο 9. thank :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.