Προς το περιεχόμενο

The O.C.

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZAN DARK den gelase giafto. apla xrisimopiite afto to asteio (oti tous ta stelnei o theios tous apo tin ameriki) sto forum gia tis seires tainies ktl pou katevazoun apo internet. Pantos tha itan pio sintomos tropos na katevaseis opoio epeisodio toy the O.C. theleis apo to internet opos kai gia opoia alli kseni seira thes.

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ZAN DARK den gelase giafto. apla xrisimopiite afto to asteio (oti tous ta stelnei o theios tous apo tin ameriki) sto forum gia tis seires tainies ktl pou katevazoun apo internet. Pantos tha itan pio sintomos tropos na katevaseis opoio epeisodio toy the O.C. theleis apo to internet opos kai gia opoia alli kseni seira thes.

χρησιμοποιω το internet μονο απο τη δουλεια.σπιτι μου δεν εχω και το να παω σε ενα internet cafe χρειαζεται χρονο καθως εγω δεν εχω.βλεπεις οταν δουλευεις 7 μερες την εβδομαδα οταν σου μενει λιγος χρονος προτιμας να ξεκουραστεις παρα να καθεσαι μπροστα απο το πληκτρολογιο.απλα παρατηρησα πως στα καινουρια μελη ολοι οι παλιοι την λενε.παρατηρω το insomnia εδω και 3 χρονια και μολις την δευτερα εγινα μελος.σκεφτομαι ειλικρινα να μην ξαναγραψω μιας και η ειρωνεια ειναι εντονη εδω μεσα.παντως ζητω συγνωμη απο τα παιδια αν τους ενοχλησα.(κατι που δεν θα ξανακανω).

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] απλα παρατηρησα πως στα καινουρια μελη ολοι οι παλιοι την λενε.παρατηρω το insomnia εδω και 3 χρονια και μολις την δευτερα εγινα μελος.σκεφτομαι ειλικρινα να μην ξαναγραψω μιας και η ειρωνεια ειναι εντονη εδω μεσα.παντως ζητω συγνωμη απο τα παιδια αν τους ενοχλησα.(κατι που δεν θα ξανακανω).

Δεν ενόχλησες κανέναν αλλά δεν σε ειρωνεύτηκε και κανένας. Το να μην πιάνεις ένα αστείο που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο forum επειδή είσαι νέα, δεν είναι ειρωνεία ούτε 'σου τη λένε' οι παλιοί. Είναι λογικό όταν μπαίνεις σε μια παρέα να μην αντιλαμβάνεσαι αμέσως τους κώδικες επικοινωνίας της παρέας αλλά με τον καιρό θα μπεις στο νόημα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε το forum. Εδώ κανένας δεν είναι περισσότερο ίσος από τον άλλο. :)

Δημοσ.

paredwse μιλας σαν moderator και δεκτα αυτα που λες.εσεις την δουλεια σας την κανετε αψογα.εχετε και ελαστικοτητα και γινεστε αυστηροι οταν πρεπει.ομως εχω δει και αλλα θεματα που ενω μιλανε καποιοι τους δινεται η απαντηση "καλυτερα να μην μιλας αν δεν ξερεις" και "προσεχε γιατι οπως πας θα σε κανουν ban" κ.α.ισως να μην καταλαβα το αστειο και εχεις δικιο.γι'αυτο και ζητησα συγνωμη.keep on going....

• Super Moderators
Δημοσ.

offtopic mode on

[...'] ομως εχω δει και αλλα θεματα που ενω μιλανε καποιοι τους δινεται η απαντηση "καλυτερα να μην μιλας αν δεν ξερεις" και "προσεχε γιατι οπως πας θα σε κανουν ban" κ.α.[...]

Στη θέση σου απλά θα αγνοούσα τέτοιους αγενέστατους και παντελώς απαράδεκτους 'συνομιλητές' - ούτε θα πέσω στο επίπεδό τους ούτε θα τους αξιώσω με απάντηση. Το ότι μερικοί (ελάχιστοι) μπορεί να είναι ηλίθιοι, δεν μας κάνει όλους ηλίθιους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπήρξε κάτι τέτοιο πάντως. Οπότε λύθηκε η παρεξήγηση και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. :)

offtopic mode off

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

eide kaneis to 301?? entyposeis??

euxaristo epeisodio an kai entelos problepsimo kai anamenomeno. To periergo einai oti psilosympathisa ton mouroxaulo ton ryan kai fainetai na xei beltiothei ligo to acting tou. Genikos, nice to be back, alla den blepo pos tha kratisei endiaferon auth h sezon. Hdh to proto kolpo pou sxediazoun einai mia apo ta idia! Kai to olo story, ta briskoume, anapodia, dyskolies, h julie kanei p*usties, kaugades, xorizoume, ta ksanabriskoume kai pali apo thn arxh exei katantisei kourastiko.

Δημοσ.
Τι έγινε ρε παιδιά;Το πάτησε το τρένο το OC???Το έκoψε το Star?

Όπως και οι περισσότερες ξένες σειρές που έδειχνε το Star το καλοκαίρι σε επαναλήψεις, διακόπηκαν καθώς αρχές Οκτωβρίου θα αρχίσουν να μεταδίδονται οι νέες season.

Δημοσ.
Όπως και οι περισσότερες ξένες σειρές που έδειχνε το Star το καλοκαίρι σε επαναλήψεις, διακόπηκαν καθώς αρχές Οκτωβρίου θα αρχίσουν να μεταδίδονται οι νέες season.

Δεν νομίζω να βάλει πάντως το OC.

Αντιθέτως τα νέα επεισόδια της σειράς σου τα έφερε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...