The Crow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Τι βλέπει κανείς τη σειρά αυτή;;Εγώ ψιλοπορώθηκα και τη βλέπω!Όχι σαν το smallville αλλά τη βλέπω! Παίζει τίποτα από Αμερική από το θείο ρε συ pseira;;
The Crow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Τη βάζει το Star κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι.
Godfath3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ποιά σειρά είναι αυτή?Περιέγραψε λίγο το σκηνικό.(είναι μήπως αυτή με την "οτι να'ναι" μάνα και την "συντηριτική" κόρη?)
Japan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ftoxopaido psiloegglimatias, ton iothetei xlydati oikogeneia sto Orange County, pateras dikigoros (ftoxopaido), mitera pamplouti, gios psilofyto. Afta en oligis Chryssa
agiosall~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Παιδια αξιζει πολυ καλο δειτε το. http://www.tvtome.com/OC/ The Crow, εμενα μου το εστειλε ο θειος μου με την καλυτερη μεταφορικη "Torrent" :wink: KaizerSoze no way m8 Summer Rulez! By the way is Marissa οχι Larissa :wink:
KaizerSoze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Den xerw pws legetai giati den to vlepw,mia synenteuxi sto Empire eixa diavasei
paschalia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 The Crow μια με μια παρεα παιδιων δεν ειναι ? Αμεσως μετα τα φιλαρακια ?
georgeadams Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 ...sto Orange County... Κι αναρωτιώμουνα τι να σημαίνει αυτό το "O.C." thanx
The Crow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 The Crow μια με μια παρεα παιδιων δεν ειναι ? Αμεσως μετα τα φιλαρακια ? Ναι με μια παρέα παιδιών είναι.Το βάζει το Star μετά τα φιλαράκια.Μετά το Smallville ίσως η καλύτερη που βάζει το Star.
pseira Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δεν εχω δει τίποτα crow και δεν λεει! Ήδη παρακολουθώ τόσες σειρές που δεν προλαβαίνω τίποτα, με το μεταπτυχιακό και τις εργασίες...Ακόμα το smallville 406 δεν είδα, αλλά πρέπει να έχει κατέβει... Θα κατεβάσω όλη τη season μαζί όταν μου έρθει η DSL!
paschalia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 offtopic : Ψειρα ωραια υπογραφη , αλλα η δουλεία πληρωνοταν ? Παντως απο τις καλυτερες υπογραφες που εχω δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.