stokianos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω κάποιον σχετικά απλό τρόπο για να ενώσω αντιγραμμένα DVD. Καμιά καλή πρόταση?
manosone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Gia dokimase to pinnacle studio.Ta dvd einai sto sklhro?
random Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 αν εννοεις μια ταινεια μοιρασμενη σε 2 δισκ, να την ενωσεις σε 1, θελεις προγραμμα reauthoring, δεν εχω ασχοληθει.... --------------------------------------------------------- για στριμωγμα 2 ταινειων σε 1 δισκο... για αρκετα πρόχειρο τρόπο, χωρις απαιτησεις με μενου και ποιοτητα εικονας, εγω εβαλα 2 ταινειες των 4 gb, σε ενα dvd5 disk με το dvd shrink εκανα mount ta 2 iso me to daemon, επέλεξα τα 2 main titles και τα εριξα στο reautoring. δεν ασχοληθηκα με μενου, γιατι τοτε πρεπει να φτιαξεις ενα νεο που να οδηγει στις 2 ταινειες (το μενου μπορει να το κανει το nero , i think, αλλα το nero πιθανο να γκρινιαζει για τη μεγαλη συμπιεση οτι δεν χωρανε σε 1 δισκο, ενω το dvd shrink κανει οτι συμπιεση του ρυθμισεις). συμπιεσα και τις 2 κατα 50% περιπου, και παιζει οκ. καλα η ποιοτητα ειναι μετρια, αλλα στο συγκεκριμενη περιπτωση δεν με ενδιεφερε απλα δεν αξιζε να χαλασω 2 δισκακια για 2 μουφες - ηταν ηδη μετρια εικονα και στα πρωτοτυπα. για να δω τη 2η ταινεια, παταω next, next μεχρι να τελειωσουν τα sections της 1ης, οποτε αρχιζει η 2η.
stokianos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 βασικά έχω μια ταινία σε δυο δισκάκια. έχω κάνει rip με το smartripper. απλα θέλω να τα ενώσω. τα μενού δεν με πολυενδιαφέρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.