Προς το περιεχόμενο

Fthnh etairia kataxwrhshs domain .GR

Trixwto-arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Trixwto-arkoudi,

η πιο φθηνή που έχω δει μέχρι στιγμής (χωρίς ν' αποκλείεται να υπάρχει και φθηνότερη) είναι η Europlanet (23,6 € / 2 έτη) καθώς και η Hyperhosting με την ίδια τιμή.

Ε δ ώ μπορείς να δεις όλους τους καταχωρητές (αν δεν τους έχεις δει ακόμα). :)

Νομιζω οτι ενα παρομοιο θεμα ειχε ανοιξει μεσα στην βδομαδα και ο κος Γιαννης(Πλατανο)

Α υ τ ό εννοείς; :)

Δημοσ.

Μόνο που νομίζω πως το Trixwto-arkoudi αναζητά καταχωρητές και όχι φιλοξενία.

Αν έχω καταλάβει σωστά... :)

Δημοσ.

Πράγματι, η HOL πρέπει να είναι η πιο φθηνή και μάλλον θα την προτιμήσω για την ανανέωση του domain μου. :)

BaCkOs, δες ε δ ώ. :)

Δημοσ.

final mou fenete den eides oti prepei prota na piaseis ta tilefona na sou dosoun kodikous klp klp kai meta na pas na kaneis tin on-line kataxorisi...

sorry alla ego eimai kai sindromitis tis hol alla pali prepei na trexo sta tilefona :(

Δημοσ.

Δεν φτάνει μία εταιρεία να είναι φτηνή για την καταχώρηση ενός domain

Θα πρέπει να δείτε και την αξιοπιστία των DNS Server τους

Αυτοί που είναι στον χώρο των domain καταλαβαίνουν τι εννοώ.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα εργαλεία διαχείρησης τα οποία θα έχεις στην διαθεσή σου ΑΦΟΥ κατοχυρώσεις' date=' τηλεφωνικα, το domain σου μέσω της HOL. :)

Θέλω να...

Κατοχυρώσω ένα domain:

Για να κατοχυρώσετε ένα domain θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του domain εδώ.
  2. Επικοινωνήστε με την Hellas On Line προκειμένου να προμηθευτείτε την υπηρεσία HOL DomainRegister.gr. Επιπλέον θα αποκτήσετε (αν δεν έχετε ήδη) ένα username και password για χρήση στα συστήματα και τις σελίδες της HOL.
  3. Επισκεφτείτε τη σελίδα http://tools.hol.gr/online/holoftools/index.aspx?mid=3693. Μπείτε με το username και password και ακολουθείστε τις οδηγίες προκειμένου να κατοχυρώσετε το domain που θέλετε.

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...