Anduril Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Οταν ειμαι στην αρχη του παιχνιδιου λιγο αφου περασω απο τα τρενα που με βγαζει σε εναν κατεστραμενη σταση(στο σημειο που παιρνω και το μπαστουνι του γκολφ) και ανεβω τις κυλιωμενες που με βγαζουν πανω,με το που φτασω εκει που ειναι και τα σκορπια καλλυντικα στο πατωμα,μολις παω ναμπω στο δωματιο εκει σταματαει το παιχνιδι....Το κανει και σε κανεναν αλλο?Καποιος τροπος να περασω το σημειο?Patch δεν υπαρχει απο την Konami.Βασικα κολλαει το παιχνιδι,οχι τα windows.Για την ακριβεια μολις θωλωνει λιγο η εικονα και μου γραφει τι διαβαζει ο τυπος στην πορτα πανω(watchfullness placard η κατι τετοιο) και απλα σταματαει εκει και δεν συνεχιζει....
LEFteriz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Το εχω το παιχνίδι και το χω περάσει κανονικά το σημείο... Αυθεντικό το έχεις; αν όχι κοίτα για κάποιο "κατάλληλο" .exe
mandipl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 kai go exo to idio provlima.file esy pou to exeis perasei to simeio mipos ginete me kapio tropo na steileis ta save gia to amesos epomeno simeio kai na sinexisoume ap kei?
chrislayer Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 ego kai ego problima poli pio meta.eno paizo kanika to paixnidi molis pao nanoikso mia sigekrimeni porta kolaei.
ecthelion79 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Einai thema crack. Psakste na breite allo crack, eixa ki egw to idio problhma sto idio akribws shmeio, kai molis ebala allo crack to proxwrhse. Prepei na ta skotwsa xiliades fores auta ta terata stis kyliomenes dokimazontas diafora alla kolpa prin allaksw crack. Giati eipa toses fores crack?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.