Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Οθόνης;; Philips 109b 19''

UserX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προχθές αγόρασα στα 200 ευρώ + ΦΠΑ, την Philips 109b. Ήθελα γενικά μια φτηνή οθόνη να μου κάνει την δουλειά μου στο σπίτι, αφού δεν χρησιμοποιώ το PC του σπιτιού πολλές ώρες.

Ρώτησα λοιπόν των πωλητή αν γνωρίζει για την συγκεκριμένη οθόνη τπτ, και μου είπε ότι γενικά κινούνται συνεχώς και δεν έχει ακούσει παράπονα από πελάτες.

Πρώτη κρυάδα: ενώ του τόνισα ότι θέλω flat η συγκεκριμένη οθόνη είναι Ψευτο-φλάτ! Δηλαδή είναι στρόγγυλη και απλά, μπροστά έχει ένα επίπεδο τζάμι σε απόσταση 1 εκατοστού το οποίο σου δίνει την αίσθηση απλα ότι η οθόνη είναι επίπεδη...

Δεύτερη κρυάδα: παρατήρησα ότι η απεικόνιση δεν είναι "καθαρή" αλλά, άν πλησιάσω στην οθόνη, διακρίνω ένα "πλέγμα" από γραμμές, κατι σαν pattern. Αποτέλεσμα, όταν βάζω π.χ. 1280*1024@85 hz να χαλάει η ποιότητα κυρίως στις γραμματοσειρές, και να φαίνονται κάπως κομμένα!

Δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορώ να το περιγράψω αλλα, γενικά μου φαίνεται ότι η οθόνη, παρουσιάζει ένα πλέγμα πολλών γραμμών (κάθετες) οι οποίες βέβαια φαίνονται πολύ αμυδρά, αλλά αυτό φτάνει για να χαλάσει η ποιότητα της απεικόνισης. Επίσης δεν μου φαόινεται και τόσο φυσιολογικό αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο ορατό για να αποτελλεί πρόβλημα της οθόνης.

Γνωρίζετε κάτι για την συγκεκριμένη οθόνη; Είναι δυνατόν να είναι κάτι τέτοιο φυσιολογικό και να χαλάει σε τέτοιο βαθμό την πιστότητα? Έχει παρατηρήσει κανείς σας κάτι παρόμοιο?

ΕΠίσης, επιδή φαντάζομαι ότι αυτές είναι οι δυνατότητες της οθόνης και δεν γίνεται κάτι καλύτερο (βλέπε χαμηλή τιμή αγοράς) μπορώ να το παρουσιάσω στον πωλητή σαν πρόβλημα για να αγοράσω μια καλύτερη οθόνη, με διαφορά χρημάτων;

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...