Προς το περιεχόμενο

Download από το Underdogs

IGITIHI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: όταν προσπαθώ να κατεβάσω κάποιο παιχνίδι από το http://www.the-underdogs.org, ακολουθώ πιστά τις οδηγίες που λένε να περιμένω πριν αρχίσω το κατέβασμα να ανοίξουν όλα τα pop-up παράθυρα. Όταν αυτά ανοίξουν, μου φυτεύουν dialer και το download δεν ξεκινά ποτέ. Έχετε κάποια λύση;

Δημοσ.

Έχω pop-up blocker και ποτέ δεν ανοίγει τίποτα, παρόλα αυτά κατεβάζω κανονικά. Προτείνω να κάνεις το ίδιο, καθως και ένα καθάρισμα με το Spybot

Δημοσ.

Πάντα κάνω καθάρισμα με Spybot και Adaware και έχω και pop up blocker αλλά όταν δεν ανοίγουν τα pop-up μου βγάζει page not found όταν πατάω να αρχίσει το download.

Δημοσ.

to para8yraki pou sou vgazei kai sou leei na pathseis ok gia na laveis to software den exei kamia sxesh me to underdogs. Exei na kanei me aftin tin antipa8itiki selida me ta flash.

Agnohse to kai kleisto me X gia sigouria.

To underdogs einai koryfaio site kai nomimo,alla o webmaster einai psiloaparadektos.Tou exw steilei mail 3 fores rwtwntas ton pragmata kai me exei syndesei me kairo.Na mhn sou pw mozamviki. :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά! Τελικά κατάφερα να συνδεθώ. Μάλλον η σύνδεσή μου κόλλαγε και έπαιρνα page not found. Το dialer ερχόταν από αλλού, καμμία σχέση με το underdogs είτε άνοιγα τα pop-ups είτε όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...