Προς το περιεχόμενο

Alias (Spoilers Inside)

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Godamn, good old alias is back. To 5x10 mamaei kai exei skhnes me trelo gelio kai drash. Eidika ekei pou leei o marshal "oops, i forgot tou press enter" kai xtypaei h rachel sthn porta, apo tis pio asteies skhnes pou exo dei lol.

no probs me to proper.lol

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες, δείτε όπως-και-δήποτε τα τελευταία επεισόδια ASAP!

ΧΟΝΤΡΟ spoiler:

guess who's back... ;)

Δημοσ.

Ira Gaines ruleeeeeeeeeeeeezzz

Εντωμεταξύ όταν ο Jack Bristow είπε στην Sidney ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει στον Will ότι ο Vaughn είναι ζωντανός, θυμήθηκα τα λόγια του μεγιστοτεράστιου προέδρου (LL_NEO) πριν αρκετούς μήνες

"Να δεις που τον Vaughn τον έχει καβατζώσει ο Jack!!"
Δημοσ.

Πάαααμε όλοι μαζί:

1. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

2. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

3. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

4. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

5. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο..

6. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

7. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

[...]

100. Δεν θα ξαναδιαβάσω spoiler ενώ κατεβάζω το επεισόδιο.

.

Θα επανέλθω μετά το 5x12 :P

Δημοσ.

To θέμα δεν είναι στην προκειμένη περίπτωση αν πιστέψαμε ότι πέθανε, ΑΛΛΑ το ότι η ΑΡΟ γνωρίζει ότι ο Vaughn είναι ζωντανός και το μαθαίνουμε στο 12ο επισόδειο.......

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινησα να βλεπω κι εγω τη σειρα,εχω δει τα πρωτα 7 επεισοδια..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σειρα,αλλα πολλα κουλα ρε παιδια και πολυ μπερδεμα..

Χανομαι στη κυριολεξια με τα ονοματα,τις υπηρεσιες,τις αποστολες,τους κωδικους κτλ κτλ....Ασε που τα λενε και πολυ γρηγορα

Για παραδειγμα την στελνουν να παρει εναν αποκωδικοποιητη απο την FTL(ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι αυτη) και μετα στη Ρουμανια για να της πει ο τρελος(ο οποιος τελικα σκοτωσε τον αρραβωνιαστικο της ) που ακριβως εθαψε εναν ασχετο,διοτι θελουν λεει να παρουν το DNA...

Και καλα ως εκει...μολις το παιρνει,μας λενε οτι ο κωδικος που ξεκλειδωσαν εχει σχεση με το που εθαψε ο Ραμπαλντι ενα artifact...

Ας μου εξηγησει καποιος αν εχει το κουραγιο -μες'τις ακρες- τα γεγονοτα μεχρι τα 8 πρωτα επεισοδια μηπως και δεν εχω καταλαβει κατι...

Δημοσ.

Vasika den thymamai katholou ti ginotan... 5 xronia einai auta....

Pantos mia symvouli... ton Rambaldi min ton vgaleis pote apo to myalo sou...:D

aaa kai kati allo....des ta oso pio grigora mporeis gia ne ftaseis sxetika syntoma up to date giati i seira pou vlepoume tora (5i einai i teleutaia) kai meta apo mia polymini diakopi menoun akoma kamia 10ara epeisodia ta opoia pragmatika pisteuo pos tha einai apo ta kalytera olis tis seiras... opote kalo tha itan isos na ta deis "live"...na exeis kai esy to agxos...:D:D

Δημοσ.

Δεν νομιζω να σας προλαβω...5 σαιζον ειναι αυτες...

Απλα καποια πραγματα στη σειρα δεν μου κολλανε...

Π.χ μερικα ειπα πιο πανω και ενα που μου ερχεται τωρα..

Σε προηγουμενο επεισοδιο την εστειλε η SD-6 στο Μαροκο νομιζω,και αυτο που επρεπε να κανει ηταν να βγαλει μια βομβα που εμφυτευτηκε μεσα σε εναν σημαντικο ανθρωπιστη που θα μιλουσε σε μια εκδηλωση.Υποτιθεται οτι η Sd-6 ειναι κρυφο-τρομοκρατικη οργανωση και ο "κακος" της υποθεσης..

Τι κακο ειχε ομως αυτο που εκανε?

ΕDIT:1η σαιζον βλεπω...!!

Δημοσ.

kai kati allo alla tha sas apogoitheuso mono to double episode seazon finale exei meinei!! pou ta brhkate ta 10 episodes akoma?? den einai 24 opos palia, gyrise h seira meta th diakoph apla gia na dosoun ena telos sta grhgora.

Δημοσ.

alitheia les tora???????????? oxi re gamoto!!!! ego fantazomoun oti tha einai klassika 20-24 episodeia...dld auto itan???? kai pano pou eixe arxisei i season na exei endiaferon...

Krima... sorry paidia gia tin parapliroforisi prin.... :(

EDIT: Exei dikio o tzinos...Season Finale dipplo exoume tin Tetarti... tv.com never lies... ftou!

Δημοσ.

me ton kindyno na sou apokalypso kati pou den ksereis...

i sydney opos kai o pateras tis einai double agents! Dld kseroun oti i SD-6 einai tromokratiki organosi... Den ksero an to exeis katalavei alla oloi oi ypoloipoi pou douleueoun stin SD-6 symperilamvanomenou kai tou Dixon nomizoun oti douleuoun gia ti CIA... I Sydney exei san syndesmo ton Vaugn sto opoio apokalyptei oles ti splirofories pou exei...

I SD-6 den kanei aparaitita "kaka" pragmata. Kanei pragmata ta opoia tha exoun symferon gia autin, oikonomiko alla kai symferon pou tha apokalyftei sti synexeia!! Na thymasai panta Rambaldi - Sloane.

Vevaia yparxoun kai alloi paixtes sto paixnidi... Vlepe Anna Espinosa.. Tora ama exeis alles erotiseis pestes alla prosopika den ksero an tha mporeso na se voithiso...exoun perasei polla xronia :D...

P.S. An einai na ta valo se aspro peste to...

Δημοσ.

Οχι ενταξει αυτα τα ηξερα,ευτυχως...

Αντε να δουμε,θα συνεχισω να την βλεπω κι ελπιζω να βγαλω νοημα καποτε!

Απλα ακομα και αυτο,το οτι ολοι νομιζουν πως δουλευουν για την CIA ειναι καπως τραβηγμενο..

Δηλαδη κανεις δεν αναρωτηθηκε απο αυτους ποτε που ειναι τα γραφεια της CIA,γιατι δεν πανε απο κει και γενικα ειναι δυσκολο να μην καταλαβεις οτι δεν εισαι CIA...

Τεσπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...