Προς το περιεχόμενο

Alias (Spoilers Inside)

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρχισε η Season 4 με διπλό επεισόδιο!!

Για background music στην πρώτη σκηνή διάλεξαν το απολύτως καταλληλότερο τραγούδι:

"at last, my love has come along, my lonely days are over..."

:D :D

Δημοσ.
"at last, my love has come along, my lonely days are over..."

Nomizo oti dakrysa apo xara kai sygkinhsh ligo belpontas to kainourio epeisodio meta apo toso kairo!!!!!

Opos eipe o megas marshal (fobero gelio h skhnh me to playstation :D !) sthn kalyterh ataka tou epeisodiou

"SYD, WE ARE BACK"

fobero epeisodio, kapia pragmata me xalasan bebaia, merikes apanthseis pou dothikan den htan kai toso sygklonistikes opos se afhnoun na nomizeis oti tha nai. O rambaldi san na ksexasthke, ta top secret xartia pou eide h syd.... ena all get together again pisloapisteuto :wink: ante den leo tipota allo kathos poly den to xoun dei, alla genikos mou fainetai oti autos o kyklos tha nai toso kalos oso o protos. Polla kainouria erothmata pou perimenoun apanthsh.

Δημοσ.

Και καινούργιοι τίτλοι αρχής με ΟΛΕΣ τις μέχρι τώρα μεταμφιέσεις που σε κάνουν να σφίγγεσαι!!!!!

Στο επεισόδιο 03 η οικογένεια Bristow έδωσε ρέστα στις ατάκες. Λύθηκα στο γέλιο ειδικά με αυτήν του my favourite Jack Bristow...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συνειδήτοποίησα πως δεν υπάρχει θέμα για αυτή τη σειρά, η οποία μαζί με το "24" έχει τις μεγαλύτερες σεναριακές ανατροπές που έχω δει σε τηλεοπτικό series. Όσοι έχετε δει τα επεισόδια ποστάρετε γνώμες...

Εγώ είδα τις πρώτες 3 σχεδον μονορούφι, λόγω του γνωστού αισθήματος αγωνίας με το οποίο τελειώνει καθε φορά το επεισόδιο και τώρα ξεκίνησα την 4η (είμαι στο 4χ06)...

Πιστεύω μέχρι στιγμής πως η καλύτερη σεζόν ήταν η 2η, ενώ η 1η και η 3η στεκόνται επάξια μαζί στην 2η θέση. Η 4η μέχρι τώρα με έχει ξενίσει. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή και πρώτη φορά δε βλέπω να υπάρχει background story το οποίο ξετυλιγόταν στις προηγούμενες σεζόν και σε καθε επισοδειο έδινε και ένα στοιχείο. Ισως κάνω λάθος γιατί είμαι ακόμα στην αρχή της 4ης βεβαια. Θα δω και τα υπόλοιπα μεχρι το 4χ11 που βγήκαν και θα δούμε.....

Αλήθεια η Jennifer πως σας φαίνεται; Εμένα προσωπικά, ούτε κρυο ούτε ζέστη. Αγαπημένη μου σκηνή η αρχή της 3ης σεζόν που είναι με την κόκκινη περούκα και τα φουλαριστά μαλλιά. Εκεί είναι κούκλα. Αλλά γενικότερα έχει πολύ περίεργο σουλούπι. Ίσως επειδή είναι κάπως γυμνασμένη, έχει μεγάλες πλάτες και μεγάλη λεκάνη :) και μικρα....προσόντα.... ;)

Δημοσ.

εχω κι εγω τις 3 σαιζον + τα επισοδια που εχουν βγει απο 4η αλλα δε ξεκίνησα ακόμα να τα βλέπω...

Επεσε πολύ δουλεια: είχα να δω 3 σαιζον smallville (ναι τα ξαναείδα όλα από την αρχή), 1 σαιζόν OC, 3 σαιζον 24, και παραλληλα παίζαν Lost, Battlestar galactica (κι αυτο μαρεσε), και δε προλαβα ακόμα... τώρα που εχω να βλέπω 3-4 επισοδια τη βδομάδα μονο (!) λέω να το ξεκινήσω..

πάντως από τα 3 πρώτα επισόδια που είδα στο Alias είχε φανταστικό σενάριο.. θα τα παρω σερι μαλλον.. χεχε!

Δημοσ.
Συνειδήτοποίησα πως δεν υπάρχει θέμα για αυτή τη σειρά, η οποία μαζί με το "24" έχει τις μεγαλύτερες σεναριακές ανατροπές που έχω δει σε τηλεοπτικό series.

φως, φως, υφάρχει... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=657343 :D

Δημοσ.

Ερώτηση -

Oι The Cοvenant τι απέγιναν; Στην season 3 ήταν η μεγάλη απειλή αλλά δεν έγινε κάτι συνταρακτικό που να δείχνει οτι διαλύθηκαν. Στην 4η σεζον λέει απλώς στο 4χ08 νομίζω, "after the Covenant imploded..." κτλ. Δηλαδή δεν πρόκειται να μας δώσουν μια σωστή εξήγηση;

Επίσης ο rambaldi ΠΟΣΑ artifacts εχει πια;;; Μου έχουν μείνει κανα 2 ακόμα απο την 4η για να δω...Μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Στέρηση! Είδα 3 σεζόν σε 2 βδομαδες σχεδόν!

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση; Γίνεται επειδή δεν έχω dsl έχω μόνο το πανεπιστημίο και δεν μπορώ να κάθομαι 4-5 ώρες πάνω από 1 pc για να κατεβάσω 1 επεισόδιο, κάποιος που έχει αρκετά alias να μου τα γράψει σε όσα DVD χρειάζεται και να μου τα στείλει.Εννοείται πως τα έξοδα θα είναι δικά μου. Εαν νομίζει κάποιος πως μπορεί να μπει σε αυτόν τον κόπο ας μου στείλει ενα pm.Ευχαριστώ.

Α, και κάτι ακόμη.Τελικά το Antenna ξεκινάει το alias από την παρασκευή 8 Απριλίου 23:00, και το 24 κάθε Τετάρτη και Κυριακή 23:30 από 6 Απριλίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...