Panathinaikara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 dms_tns: θα διαφωνήσω μαζί σου σε κάποια σημεία. Εντάξει , κανείς δεν αρνείται ότι το ΑΛιας μετά την κορυφαία 2η σεζόν έπεσε κάπως. Ωστόσο πιστεύω ότι και οι επόμενες σεζόν είχαν υψηλά στάνταρ παραγωγής αν και είναι φανερό ότι τράβηξαν το σενάριο επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα προκειμένου να γεμίσουν 5 σεζόν(και αναπόφευκτα πρόσθεσαν επεισόδια fillers).Πάντως το Alias σα σειρά με κράτησε σε όλη τη διάρκειά του και κατά την ταπεινή μου γνώμη έδωσε σχετικά ικανοποιητικές απαντήσεις σε σχετικά τακτικά χρονικά διαστήματα κάτι που δεν έβλεπα να συμβαίνει με το Λοστ(το παράτησα στη μέση της 2ης σεζόν)
dms_tns Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι OK είπα σαν παραγωγή όσον αφορά τα γυρίσματα,ηθοποιοί,μοντάζ,σκηνοθεσία είναι πολύ καλή άλλωστε σχεδόν όλες οι αμερικάνικες σειρές είναι πάντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γυρισμένες..ανεξαρτήτως σεναρίου.. Και γω δεν μπορώ να πω όλη την είδα(alias) με κράτησε είχε εναλλαγές ΑΛΛΑ το έβλεπες "τράβηγμα" υπήρχε όπως και μπόλικη επανάληψη κάτι το οποίο ήταν ,για μένα πάντα λέω, εκνευριστικό ανιαρό και καθαρά κάτι για να δείξουμε... Τώρα για lost δεν ξέρω εμένα κι όλας μ'αρέσει να μην ξεκαθαρίζει η κατάσταση συνέχεια να έχεις κάτι "μεγάλο" να περιμένεις στο τέλος..αλλά θα συμφωνήσω όπως είπα και πριν ότι σιγά σιγά καταντάει κουραστικό ακόμα και στο ευοίωνο Lost... Πάντως εντάξει φαντάζομαι όλοι συμφωνούν ότι είναι ζώα οι αμερικάνοι βλέπουν για να βλέπουν ότι πασάρουν γι'αυτό πάνε "100"χρόνια όλες οι σειρές..όπως και να 'ναι
Bourdoulas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τελείωσα και εγώ την σειρά. Μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ενώ είχα εντυπωσιαστεί από τις πρώτες δυο σεζόν, με τη τρίτη να μου κρατάει το ενδιαφέρον και την τέταρτη να είναι απλώς ικανοποιητική, τη πέμπτη τελικά την είδα με το ζόρι! Πολλά κενά και βιαστικές επεξηγήσεις (βλέπε Βον). Το τέλος δεν ήταν αυτό που περίμενα. Όπως και ο φίλος john1987 περίμενα κάτι που θα είχε άμεση σχέση με την Σίντνεϊ και φυσικά όχι να παίξει απλά ξύλο με τη μάνα της. Τεσπά...πάμε γι' άλλα...
paschalia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Α) Νομίζω οτι οι δυο τελευταίες γραμμές είναι καραμπινάτο σποϊλερ γι'αυτούς που δεν έχουν δει ολη την σειρά (μαζί κ'εγώ) . Β) Είτε σαν Τζον , είτε σαν Κενταλ , το ίδιο μου σπάει τα νεύρα ο φαλακρός .
anastasiap Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 γεια σας θελω να μου πει οποιος ξερει ποσοι κυκλοι του alias γυριστικαν και τι γινετε στο τελος
scullyist Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Disclaimer: Μην πυροβολείσετε τον αγγελιοφόρο παρακαλώ Πιθανό "Reboot" του ALIAS?! Is the TV world ready for another Sydney Bristow? Nothing is even close to being anything official yet, so don't go dying your hair bright red in celebration or anything, but: A reliable insider at ABC tells me that there is talk of the network doing a "reboot" of one of the greatest TV series of all time, J.J. Abrams' Alias. How? When? Where? Why? Again, it's only very initial talk at this point, but I'm told that the development folks over at the Alphabet network are considering doing a new version of Alias that would borrow some elements of the original series that starred Jennifer Garner (and Michael Vartan, Victor Garber and some guy named Bradley Cooper who must have slipped into oblivion since). But the series would most likely not include any sort of complex mythological throughline such as the Rambaldi prophecy (a storyline that lost some of the fans). According to this source, ABC is hoping to hold onto its lost Lost audience with a re-envisioned J.J. Abrams series, in light of FlashForward not working out so well. (It was canceled last week.) Thu., May. 27, 2010 7:35 AM PDT by Kristin Dos Santos According to this source, ABC is hoping to hold onto its lost Lost audience with a re-envisioned J.J. Abrams series, in light of FlashForward not working out so well. (It was canceled last week.) Δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω Δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω δεν θα σχολιάσω...
xavier Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 χωρις τον ραμπαλντι, το αλιας δεν ειναι ιδιο το νικιτα?και η πλακα ειναι πως και το νικιτα παει για reboot απο το cw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.