Προς το περιεχόμενο

Alias (Spoilers Inside)

grigas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ναι...την 4η season του 24 θα την περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο...Κάτι σοβαρό τα ελληνικά κανάλια δεν έχουν να μας δείξουν...(ελληνικά σήριαλ μπλιαξ). Τα X-Files τελείωσαν...Το Smallville καλό αλλά παραμύθι (sorry Wolfhawk & KeyserSoze). ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Θέλετε μία σειρά με την αγωνία του 24, θεωρείες συνωμοσίας style X-Files και μία πρωταγωνίστρια να την πιεις στο ποτήρι?? Η απάντηση είναι μόνο μία:

home_main.jpg

Η ιστορία έχει ως εξής :

WARNING

Spoilers για το πρώτο επισόδειο (pilote)

Η Sidney Bristow (Jennifer Garner) είναι μία πράκτορας της SD-6, ενός παρακλαδιού της CIA. Κάποια ημέρα αποκαλύπτει στον αρραβωνιαστικό και μέλλοντα σύζυγό της την ιδιότητά της αυτή. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δολοφονία του. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την SD-6 που την καταδιώκει να την σκοτώσει μαθαίνει από τον πατέρα της ο οποίος είναι επίσης πράκτορας της SD-6 ότι η SD-6 δεν είναι παρακλάδι της CIA αλλά μέλος της Alliance ενός διεθνούς συνδικάτου οργανωμένου εγκλήματος. Ο πατέρας της είναι διπλός πράκτορας και το ίδιο γίνεται και αυτή....

Η συνέχεια επί της οθόνης σας.....

garner_1.jpg

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχοντας δει τις 2 πρώτες Season, οφείλω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!! :D

Κρίμα που στην Ελλάδα το δείχνει μόνο στο Filmnet (βέβαια, αν είναι να καταλήξει σαν το 24 στον Ant1...)

Δημοσ.

paidia i seira einai foveri!!! Bebaia exei kapoia dosi ypervolis alla einai kalogyrismeni nomizo.Molis xtes teleiosa tin triti season kai poios perimenei tora mexri ton genari pou to abc tha provalei tin 4 season.Pantos gia tileorasi den leei kai polla giati to na vlepeis ena epeisodio kathe evdomada einai ekneuristiko.

Δημοσ.

Αχ βαχ άντε να πάρω 20 μέρες άδεια (οι τιμητικές δουλεύουν για το Στρ(ΠΖ) με το μεγαλύτερο πιθανότατα ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ στην παραμεθόριο) να δω τη μισή δεύτερη και την τρίτηξ σεζόν. Αν και μάλλον η μετάθεση μου στο ΓΕΣ δε θα πάρει πάρα πολύ....

Δημοσ.

Eγώ βασικά μόλις τελείωσα την 2η σαιζόν....Και αύριο τέτοια ώρα ελπίζω ο θείος μου από την αμερική να μου έχει στείλει τα επισόδεια της 3ης....(λέμε τώρα...)

LL_NEO, λέω να βάλω στο MSN κανένα spoiler έτσι για να γουστάρουμε....

Δημοσ.

grigas, ga***se giati apo ton gero ematha oti exeis tin 2i kaixw meinei meta tin prwti me to pouli sto xeri. Mhpws thes na mou steileis ekeino to :D DVD me tis simeiwseis pou mouleges? :D (bastarde,kai eimoun Aigio to weekend)

An einai na xenerwsei i koufala kai na plirwsei gia ta perasmena pou thymasai bale kai to telos tis seiras sto MSN,thysiazomaste :D

Δημοσ.

Aν εννοείς το DVD με τις σημειώσεις για την αναγεννησιακή τεχνολογία και τα artifacts του Rambaldi κάτι θα κάνουμε....

Δημοσ.
LL_NEO[/b'], λέω να βάλω στο MSN κανένα spoiler έτσι για να γουστάρουμε....

Ahem! Κάποιος που το είχε κάνει δεν το ξεχνάω! Κάποτε θα την πάθει! :lol:

Δημοσ.

Φάτε μπόλικη φασολάδα και ελάτε να μου τα κλ@σετε τσουτσέκια.

Έτσι ρε. Τρεις να προσπαθείτε να μου τη φέρετε. (Άλλο καπέλο βεβαια το γεγονός ότι θα μείνετε με μια μερίδα τυλιγμένα...)

Δημοσ.

Ego exo dei mexri to 18 tis tritis... Re gamoto leo na perimeno mexri Genari gia na do kai ta ypoloipa ypotheto pali to finale tha einai "WDJH!!!" (What did just happen?) kai tha meino me to pouli sto xeri ena dimhno...

Kala i Garner den to syzitao ti moro einai ayto? Kai otan "metamfiezetai" mou trexoun ta salia!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κανονίστε ρε. Απο 4/1 μέχρι 24/1 θα έχω άδεια (δε με χαλούλου καθολούλου 18 μέρες άγραφες και δυο μέρες τιμητική παραμεθορίου). Μετά απο κει τα μέλη της PSOLH team θα πρέπει να στέλνουν στον πρόεδρο τα xvid στη μυτηλήνη. Τα μεταφορικά δικά μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...