Sgus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 exo ena hitachi gd-5000 k oti dvd k na mou grapsei enas filos pou exei nec 2500 den to anagnorizei! exei kaneis kammia idea ti mporo na kano? thnx
qspock Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Πιθανως ο φιλος σου να τα γραφει σε DVD+R (η DVD-R) και να μην αναγνωριζει το αντιστοιχο format το drive σου. Απο οτι θυμαμαι τα Hitachi δεν υποστηριζουν DVD+R κατι που τα κανει ξεπερασμενα πλεον. 2 λυσεις: 1) Ο φιλος σου να δοκιμασει το αλλο φορματ απο αυτο που γραφει εως τωρα η να βαλει DVD-ROM booktype στα DVD+R για να διαβαζονται ως DVD-ROM και να εχουν μεγαλυτερη συμβατοτητα. Ωστοσο πλεον ολοι γραφουν σε DVD+R οποτε οταν πεφτει στα χερια σου ενα DVD δισκακι κατα πασα πιοθανοτητα δε θα μπορεις να το διαβασεις. 2) Αγορασε ενα DVD-rom drive που υποστηριζει ολα τα φορματ (DVD-multi) οπως π.χ. το Toshiba-Samsung SD-M1912. Το εχω και ειναι αψογο reader.
SV1EOD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Αγορασε ενα DVD-rom drive που υποστηριζει ολα τα φορματ (DVD-multi) οπως π.χ. το Toshiba-Samsung SD-M1912. Το εχω και ειναι αψογο reader. Με τι ταχύτητα κάνει ripping qspock και από θόρυβο πως πάει? Επίσης πόσο το πήρες?
qspock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ταχυτητα: Γρηγοροτερο σε σχεση με τα παλιοτερα μοντελα της Toshiba που ειχαν κλειδωμα σε χαμηλη ταχυτητα στα encrypted css dvd δισκακια. Ριπαρει ως x8 τα dual layer DVD-ROMs και ως 16x τα single layer DVD-ROMs, ανεξαρτητα απο το αν ειναι css η οχι. Δε ξερω ακομα για DVD+-, δεν εχω για να δοκιμασω. Παντως το dvdinfo pro μου λεει οτι αναγνωριζει ολα τα format, και DVD+R DL Θορυβος: Η Toshiba ειχε ανεκαθεν απο τα ποιο αθορυβα drives. Αυτο ειναι αθορυβο σαν τα προηγουμενα μοντελα παροτι ειναι πλεον Toshiba-Samsung συνεργασια, κατι που φαινεται απο το εξωτερικο του drive. Ειναι επισης πολυ καλυτερο το κουμπι για eject και η ταχυτητα αποκρισης του tray. Σε unballanced cd δεν κανει ΚΑΘΟΛΟΥ vibration!!! Και τι δε το ταισα, δε μπορω να το κανω να δονειται με τιποτα, αντιθετως με το παλιο μου Toshiba SD-M1712 και το Plexwriter x48 που σε καποια συγκεκριμενα κακης ποιοτητας cd βουιζουν παραπανω. Αυτο ομως που με εντυπωσιασε ειναι η ανεση με την οποια διαβαζει προβληματικα δισκακια (με errors). Η γραμμη αναγνωσης (με το nero drive speed) ειναι σταθεροτερη απο τα αλλα μου drives και μαλιστα ειχα ενα cd που δε μπορουσαν να το διαβασουν το παλιο μου Toshiba και Pextor (βγαζαν read error σε καποιο σημειο) αλλα το SD-M1912 το διαβασε μια χαρα αφου εριξε για λιγο την ταχυτητα του! Ενα αρνητικο ειναι οτι κλειδωμενα cd games (safedisk με read errors) αργει πολυ να τα αντιγραψει με το alcohol, συγκριτικα με το plextor μου. Το πηρα περιπου 25€ απο πλαισιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.