radeon9700 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Eh σηκώσαμε και εμείς έναν server για το game. Προτάσεις παρατηρήσεις δεκτες στείλτε μου PM. Ο server είναι dedicated στην forthnet έτσι εκτος από ACN και Vivodi χρηστες όλοι οι άλλοι θα έχουν χαμηλό ping. H ip tou server ειναι η 62.1.216.138:27015 Εάν υπάρχει κάποια ελληνική clan η οποια θέλει να αξιοποίηση τον server ας επικοινωνήσει μαζί μου (PM). Βασική προϋπόθεση να υπάρχουν το λιγότερο 9-10 ενεργά μέλοι καθώς και website.
DarkOrion Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 pws mporw na vazw tin ip tou server pou thelw kathe fora na paiksw kai na min anagkazomai na psaxnw mesa apo tin terastia lista me olous tous diathesimous servers???
Finn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 DarkOrion πας στο Tab Favorites και την βαζεις εκει! Δημητρη ελπιζω να βρω κανενας απο σας μεσα να παιξουμε
pseira Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Hm..."steam validation rejected" mou leei....Mallon prepei na to exw original e? an kapoios kserei allo tropo, pm me.........
radeon9700 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Lipon gradis connect 62.1.216.138:27015 kai sindeese Pseira oxi kati kanis lathos ...... pezei kai xoris na einai original Finnouli file mou de mpenw sixna ..... emena de mou poliaresi to game 8)
radeon9700 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Exm tha mas riksoun ban re si ..... analoga pia ekdosi exis katebasi apo to net pratis ...... pes pia exis kai tha sou pw .......
insomniac_new Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 re paidia kanoniste mia mera na paiksoume oi ellhnes mazi.varethika na paizw olo me ksenous
sarisn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Καλημέρα, κατέβασα χθες το CS Source και δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα. Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να το παίξω σε Single player mode ή μόνο στο Internet? Απ' ότι είδα όταν πατάω το αρχείο για το online μου βγάζει επιλογή μόνο για να ξεκινήσω εγώ Dedicated Server :!: . Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποιον άλλο server? Μήπως κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Πήγα να συνδεθώ στον server και μου λέει ότι έχω παλιότερο protocol από αυτό που υποστηρίζει . Μήπως φταίει ότι το έχω original?? Ή μήπως ότι δεν ασχολείται κανείς με τον server ώστε να τον αναβαθμίζει όταν βγαίνει καινούργια έκδοση??
Finn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Ειχε βγει ενα patch απ τον Emporio για να φτιαχνει το προβλημα με το πρωτοκολλο 6 Τωρα εμφανιστηκε και πρωτοκολλο 7 οποτε περιμενουμε νεο update
Liquido Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Πήγα να συνδεθώ στον server και μου λέει ότι έχω παλιότερο protocol από αυτό που υποστηρίζει Shocked . Μήπως φταίει ότι το έχω original?? Ή μήπως ότι δεν ασχολείται κανείς με τον server ώστε να τον αναβαθμίζει όταν βγαίνει καινούργια έκδοση?? to idio mou ebgale kai mena . ti na kanw?
sarisn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Προφανώς περιμένουμε να αναβαθμιστεί ο server..... Όποιος ξέρει κανέναν άλλον ας το πει και από εδώ πλευρά.
sokonik_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 παιδια κατεβασα το update#6 του emporio και το προβλημα εφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.