tempo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 το πρόβλημα μου μάλλον είναι απλό. Θέλω μέσα στο κείμενο του Word να γράφω υπάρχουν κάποιες λέξεις ή προτάσεις οι οποίες ναι μεν να φαίνονται κανονικά όταν δουλεύω με το Word αλλά να μην εκτυπώνονται. Προσοχή δεν μιλάω για μη εκτυπώσιμους χαρακτήρες αλλά για ολόκληρες προτάσεις. Μήπως έχετε υπ'όψην σας τι να κάνω?
accipio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάζεις σ' αυτές τις λέξεις λευκό χρώμα. Έτσι δεν θα τυπώνονται, αλλά για να φαίνονται στην οθόνη θα πρέπει να τις επιλέξεις. Μπορείς επίσης να τις γράφεις κανονικά και όταν πρόκειται να τυπώσεις το κείμενο να τους βάζεις λευκό χρώμα.
tempo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάζεις σ' αυτές τις λέξεις λευκό χρώμα. Έτσι δεν θα τυπώνονται, αλλά για να φαίνονται στην οθόνη θα πρέπει να τις επιλέξεις. Μπορείς επίσης να τις γράφεις κανονικά και όταν πρόκειται να τυπώαεις το κείμενο να τους βάζεις λευκό χρώμα. μπα, νομίζω πιο πολύ θα με μπερδεύει παρα θα με εξυπηρετεί. Καμια άλλη ιδέα???
kifinas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μαρκάρεις τις φράσεις, πας Format, Font, τικάρεις το Hidden. Πλέον αυτές θα εμφανίζονται μόνο όταν πατάς εμφάνιση κρυφών χαρακτήρων
tempo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μαρκάρεις τις φράσεις, πας Format, Font, τικάρεις το Hidden. Πλέον αυτές θα εμφανίζονται μόνο όταν πατάς εμφάνιση κρυφών χαρακτήρων αυτό είναι καλύτερο και είναι αυτό που χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Απλά θέλω να απαλλαγώ απο το πάτημα του κουμπιού εμφάνισης/απόκρυψης των ειδικών χαρακτήρων και ψάχνω κάποια άλλη λύση αν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.