ge656 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 To σύστημά μου είναι πολύ παλιό ( Ρ2 στα 400 Μz). Αν βάλω firewire θα μπορώ να κάνω σύληψη Video απο mini dv ή τσάμπα ο κόπος (και το έξοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartenderas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Άντε και πες ότι το σύστημά σου τη σηκώνει τη firewire.Ο σκληρός σου είναι τόσο γρήγορος και μεγάλος? Μήπως το μηχάνημα είναι πολύ παλιό για επεξεργaσία video? Και τι λειτουργικό έχεις? Κατα τη γνώμη μου είναι κρίμα. Και αν σκεφτείς ότι και το pc θα σέρνεται είναι και πολύς χρόνος=χρήμα!!!!!!! Φιλικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 καλα τα ειπε ο προλαλησαντας... Αντε και καταφερνεις να κανεις "capture" 13giga υπολογισε για μια κασσετα 60 λεπτων (φυσικα πρεπει να εχεις os 2000 ή xp) σε ntfs σκληρο . Mετα τι θα το κανεις το avi? Dvd θα φας 2 μερες στο rendering divx? θες μια μερα μονο για την μετατροπη .... Οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge656 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Εχω WinXP και ο σκληρός δίσκος χωράει (40 Gb Της WD) To αvi θα το γράψω σε DVD (NEC 3500) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge656 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δεν θέλω να επεξεργαστώ το Video. Mόνο να το γράψω. Γιαυτό ρωτάω μόνο αν μπορεί να γίνει capture me firewire σε τόσο παλιό μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.