Προς το περιεχόμενο

Conexant Speed Problem

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω modem:

CXT SoftK56 Data Fax Voice Speakerphone CARP

Το πρόβλημα μου είναι οτι μετά απο φορμάτ και αφού τα windows "είδαν" κανονικά το modem η ταχύτητα που κάνω connect είναι άθλια.(31.2Kbps μεχρι 42.6Kbps).Επίσης δοκίμασα και έκανα εγκατάσταση τους Drivers που είναι στο συνοδευτικό cd του modem (τους οποίους είχα και πρίν το φορμάτ) αλλά πάλι η ταχύτητα είναι πολύ μικρή.Πρίν το φορμάτ η ταχύτητα που έμπενα internet ήταν τουλάχιστον 46.6Kbps.

Any Clue?Εχουν σπάσει άπειρα τα νεύρα μου...Please Help!!

Δημοσ.

E kai to 46.6 me to 42.6 ti diafora exoun? einai thema poiotitas tis tilefonikis grammis. ego me ena elsa fun modem 56k piano 50.6 sto spiti, 46.6 sto eksoxiko kai mexri 54.0 sti doulia...den exeoun sxesi oi drivers!!! Ase pou apo connect se connect uparxoun diakimanseis..episis einai kai thema bandwith tou ISP , otan ginontai polles indesis oi taxitites peftoun...exo sindenthi kai sta 33.6 kai auto to katalaveneis otan argei na keni sindesi me ton isp.!!!!!

Δημοσ.

46.6 ήταν το minimum πριν το φορμάτ ενώ τώρα τοο 42.6 είναι το maximum.Εδώ και αρκετές μέρες.Δεν νομίζω να είναι θέμα φόρτου.Τί άλλαξε δηλαδή απο την μία μέρα στην άλλη?

Δημοσ.

κι εγώ είχα ένα τέτοιο σκ@το-modemακι εσωτερικό και πάνω από 33,6 αν με συνέδεε ποτέ έκανα το σταυρό μου!!

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο απ' αυτά τα software connexant modems.

Με τους drivers δε θα δεις λύση. Εγώ όταν έβαλα άλλον driver δεν μου το αναγνώριζε καθόλου...

Βάλε μια dsl άμα θες να πιάνεις ταχύτητες και να μη σπας τα νεύρα σου.

Εμένα μου βγαίνει πλέον 38euro το μήνα ΜΕ το ΦΠΑ και τον ΟΤΕ στα 256Κ και κατεβάζω τα κέρατά μου!

Εσύ πόσα δίνεις το μήνα για provider και ΕΠΑΚ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...