dpetka2001 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ρε παιδια συγγνωμη αλλα για Ελλαδα δε λεει...οι τιμες απο Skype ειναι Greece €0.027 Greece (Mobile) €0.187 αντιστοιχα του ΟΤΕ ειναιGreece €0.026 Greece (Mobile) €0.185 κανω καπου λαθος?? μονο για εξωτερικο συμφερει...
karib Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Και εμενα φιλοι μου με πολλα τηλεφωνα, skype συνιστουν. Το Netmeeting το εχω χρησιμοποιησει, εχει καθυστερηση και καμια φορα κολαει.
Highlander Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Re paidia poly to psaxnete..Opos ekana kai sxolio sthn arxikh selida' date=' to skype einai oti kalytero yparxei..Epeidh exo kapsei thn gouna mou se logariasmous sas leo oti einai katapliktiko.. Katarxhn h poiothta einai teleia. Den akoumpaei pano sto netmeeting opos alla programmata & h poiothta einai kalyterh apo thlefono, oute lagging oute tpt. Times apisteytes, apo 100 euro ton mhna exo pesei sta 20 kai milao poly perissotero xrono!!! Oso gia to usb thlefono, parte 1 logitech bluetooth handsfree & to xrhsimopoihte gia thlefono, & sas menei kai to bluetooth...[/quote'] Εγώ ο λόγος που το ψάχνω είναι για να μπορώ να παίζω p2p συνδέσεις χωρίς κάποιον ενδιάμεσο (βλέπε skype, dialpad κλπ). Αυτό αφορά εταιρίες με υποκαταστήματα και εταιρίες με μεγάλους πελάτες. Το να στήσουν ένα συστηματάκι με σχετικά φθηνό κόστος, και αφού έχουν που έχουν την DSL να έχουν και τηλεφωνία, είναι πιστεύω κάτι πολύ καλό.
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 χωρίς κάποιον ενδιάμεσο (βλέπε skype, dialpad κλπ). Τι εννοεις για ενδιαμεσο? Να μη συνδεεται σε καποιον server? Παντως το Netmeeting του δινεις ip και συνδεεται κατευθειαν στο αλλο pc, χωρις να εχει αναγκη κανενα server! Αυτο το χαρακτηριστικο, οσο και να κατηγορουμε το netmeeting, δεν το βρηκα σε κανενα προγραμμα. Ολα τα αλλα συνδεονται με τον server της εταιριας τους.
xaotikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Πολυ καλό, που δεν το έχω ψάξει ακόμα,θα ήταν αν υπάρχει κάποιος H323 gatekeeper η κάποιος άλλος public server ώστε να συνδόντε όσοι έχουν συσκευές VoIP και να μπορούν να μιλάνε δωρεάν. Καλό το skype που στην ουσία αυτό κάνει αλλά σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις το software του, kαλό και το netmeeting που παίζει με ip αλλά άλλη ευκολία είναι να σηκώνεις το ακουστικό και να μιλάς Θα το ψάξω αν βρω κάτι...
karib Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 άλλη ευκολία είναι να σηκώνεις το ακουστικό και να μιλάς Απλα η ευκολια αυτη δεν συγκρινεται με τιποτε.
imidazole Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 κανω καπου λαθος?? μονο για εξωτερικο συμφερει... Etsi einai. Alla gia e3wteriko symferei poly afou den paizei rolo apo pou pairneis thlefwno para mono poion kaleis. Oso stoixizei gia Ellada dhladh stoixizei kai gia opoiadhpote allh xwra peripou!
kostas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 vlachaquito, Ξμπορεισ να μοθ γραψεις λεπτομεριεσ για τη συνδεση με το skype?
karib Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Ενα topic ειδικα για το skype: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=402051
insomnias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδια δεν εχω πιστωτικη για να χρησιμοποιησω το SkypeOut, υπαρχει αλλος τροπος να αγορασω μοναδες?
imidazole Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 xrewstikh den exeis? Oi perissoteres kartes gia ta ATM leitourgoun kai san xrewstikes. Ftanei na leei panw electron VISA h kati tetoio.
insomnias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Thenx imidazole! kati eho se tetia karta, tha koitaxo
Highlander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Συνεχίζοντας το ψάξιμο για IP τηλεφωνία βρήκα την ΟΚΙ. Η αγαπημένη μου εταιρία εκτυπωτών. Δεν ήξερα ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της ήταν από τηλεφωνία !!! Και έμαθα ότι το κέντρο του ΟΤΕ της Θεσσαλονίκης είναι ΟΚΙ !!! Τέλος πάντων το site της εταιρίας για δικτυακά/τηλεπικοινωνιακά είναι το http://www.okint.com Εγώ εκεί βρήκα τα Broadband Media Gateways http://www.okint.com/voip/bmg.shtml Είναι φθηνά και κάνουν τη δουλειά που θέλω. Περιμένω να έρθουν προς το τέλος του μήνα και θα μοιραστώ την εμπειρία μαζί σας.
thebostonians Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Pantws h skype pou exw, thn ellada DEN thn exei sthn eurwpaikh zwnh xrewshs :-O
ntsili Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 ...αλλά άλλη ευκολία είναι να σηκώνεις το ακουστικό και να μιλάς yparxoyn kapoies syskeues i opoies legontai "VOIP-converter" kai oi opoies syndeoyn tin tilefwniki syskeyi me ton ypologisti(mesw usb). Kserete an yparxoyn tetoies syskeues stin Ellada kai poso kostizoyn??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.