Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Mε αφορμη το αρθρο στοslashdotκαι μια και δεν βρηκα κατι σχετικο εδω εκτος απο καποιες αναφορες στο ονομα του,θελω να μαθω γνωμες για αυτον τον σκηνοθετη!Οχι ομολογω πως δεν τον ηξερα,αλλα τα τοσα ασχημα που διαβασα γι αυτον("Considered the worst film maker of all time")με εχει φαει η περιεργεια να βρω καποια ταινια του..Μπορει καποιος που εχει δει να μου πει" εισαι " αλλα εγω επιμενω.. Shoot :wink:
Chinaski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Den exo dei kapoia tainia tou Ed Wood ...alla katebazo auti ti stigmi 2 tainies tou (PLAN 9 FROM OUTER SPACE kai NIGHT OF THE GHOULS) opos kai mia tainia basismenh stin zoi tou. I tainia legete Ed wood skinothetis einai o Tim Burton kai ton ed wood ipodiete o johny depp. Tha sou po entuposeis molis tis do.
dim_b Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Γιά αρχή, δες την ταινία του Tim Burton (είναι μιά από τις καλύτερες του), γιά να καταλάβεις ποιός ήταν ο Ed Wood. Στη συνέχεια, ψάξε να βρεις κάποιες από τις ταινίες του γιά να δεις γιατί τον χαρακτηρίζουν ως τον "χειρότερο σκηνοθέτη όλων των εποχών" (αν και κατά τη γνώμη μου, αν είχε το budget που διαχειρίζονται κάποιοι σκηνοθέτες σήμερα, θα έκανε πολύ καλύτερες ταινίες από αυτούς). Έχω δει το "Plan 9 from outer space", το "Bride of the monster" και το "Glen or Glenda"
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Chinaski αυτην του Tim Barton θελω πολυ να δω!Υπαρχει σε video club?Tην εχει δει κανεις πουθενα? Dim οπως πολυ ευστοχα,φανταζομαι,ειπε καποιος χρηστης στο slashdot"The measure of a movie maker is not the quality of the final product, but the quality divided by the budget. Did the producer get the the money up on the screen? By this standard, Ed Wood was one of the best movie makers of all time. Many modern producers couldn't have breakfast for less than $7,000. The man was a genius." Τωρα για το αν ηταν genius δεν ξερω αλλα συμφωνω μαζι του σαν γενικο κανονα.
Chinaski Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Gio apo winmx katebazo..den briskome ellada opote den ksero na sou po ama uparxei se video club...pisteuo tha uparxei.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Η ταινία του Tim Burton με τίτλο 'Ed Wood' υπάρχει σε videoclub σίγουρα (για ενοικίαση, δεν ξέρω για πώληση, εκεί πάμε στο Metropolis).
Panathachamp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Η ταινία του Tim Burton με τίτλο 'Ed Wood' υπάρχει σε videoclub σίγουρα (για ενοικίαση, δεν ξέρω για πώληση, εκεί πάμε στο Metropolis). σε DVD?(αναφερομαι στην ενοικιαση)
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Σημερα παντως που την εψαξα στα Γιαννενα που ειμαι τωρα,τζιφος..Αν την βρει κανεις ας μου σφυριξει κλεφτικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.