Stavropoulos Akis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Έχω ένα PC από το οποίο κόβω και παραστατικά δηλαδή έχω συνδεδεμένο το μηχανάκι της εφορίας και δεν κάνω Format γιατί δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω. Το πρόβλημά μου είναι ότι μου δίχνει ότι ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Ότι και να σβήσω εξακολουθεί να μου δίχνει ότι είναι γεμάτος. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μηπως απλα μεταφερονται στο καδο ανακυκλωσης και δεν το εχεις αδειασει?(..ξερω ειναι απλο αλλα μπορει να σου ξεφυγε!)
Stavropoulos Akis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Ο κάδος ανακύκλωσης είναι άδειος και επίσης πιστεύω ότι ο δισκος είναι άδειος διότι έχω κάνει unistall και Delete ότι δεν χρειαζόμουν. Δεν έχω Hidden files αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα με τη registry και το prefetch?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Tι λειτουργικο εχεις?Τι χωρητικοτητα εχει ο σκληρος?Μηπως εχει τεραστιο pagefile?Σβησε τα περιεχομενα του prefetch αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο.
Stavropoulos Akis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 win xp pro, 40gb. Μόλις τώρα έσβησα μια ταινία που είχα στο δίσκο 4,3Gb και μου έδειξε κανονικά το free space 30Gb. Κουφό ε???
thanosgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 an to exeis FAT 32 gurnato se NTFS... o nomos parola auta se upoxraiwnei na exeis 2 mhnwn arxeia ta alla backup se CD
Highlander Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Τα αρχειάκια αυτά παρόλο που είναι μερικα KBytes από 1 έως 4 το μέγιστο που έχω δει πιάνουν αρκετό χώρο στο δίσκο. Αυτό μπορείς να το δεις κάνοντας δεξί κλικ και ιδιότητες στο φάκελο για να σου δείξει το μέγεθος αλλά το το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο. Όπως είπε και ο thanosgr, μπορείς να τα πάρεις backup σε CD. Καλό είναι να πάρεις 2-3 αντίγραφα και να τα φυλάξεις κάπου πριν τα σβήσεις γιατί ο νόμος είναι πολύ αυστηρός σε αυτό το θέμα.
vsyro2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 ama exeis to norton sysyemworks tote ta krataei ayto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.