Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τη χωρετικότητα του δίσκου!

Stavropoulos Akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PC από το οποίο κόβω και παραστατικά δηλαδή έχω συνδεδεμένο το μηχανάκι της εφορίας και δεν κάνω Format γιατί δεν μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω. Το πρόβλημά μου είναι ότι μου δίχνει ότι ο δίσκος είναι σχεδόν γεμάτος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Ότι και να σβήσω εξακολουθεί να μου δίχνει ότι είναι γεμάτος. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως απλα μεταφερονται στο καδο ανακυκλωσης και δεν το εχεις αδειασει?(..ξερω ειναι απλο αλλα μπορει να σου ξεφυγε!)

Δημοσ.

Ο κάδος ανακύκλωσης είναι άδειος και επίσης πιστεύω ότι ο δισκος είναι άδειος διότι έχω κάνει unistall και Delete ότι δεν χρειαζόμουν. Δεν έχω Hidden files αλλά δεν ξέρω αν γίνεται τίποτα με τη registry και το prefetch?

• Moderators
Δημοσ.

Tι λειτουργικο εχεις?Τι χωρητικοτητα εχει ο σκληρος?Μηπως εχει τεραστιο pagefile?Σβησε τα περιεχομενα του prefetch αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο.

Δημοσ.

Τα αρχειάκια αυτά παρόλο που είναι μερικα KBytes από 1 έως 4 το μέγιστο που έχω δει πιάνουν αρκετό χώρο στο δίσκο.

Αυτό μπορείς να το δεις κάνοντας δεξί κλικ και ιδιότητες στο φάκελο για να σου δείξει το μέγεθος αλλά το το μέγεθος που πιάνει στο δίσκο.

Όπως είπε και ο thanosgr, μπορείς να τα πάρεις backup σε CD.

Καλό είναι να πάρεις 2-3 αντίγραφα και να τα φυλάξεις κάπου πριν τα σβήσεις γιατί ο νόμος είναι πολύ αυστηρός σε αυτό το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...