tdlabr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Λόγω DSL είναι απαραίτητη η αγοορά του!Ποιόν όμως? :?:
MadSurfer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Prosopika tha sou proteina Seagate kai an thes kai tous logous, epeidi exei 5 xronia eggyisi, einai athoryvos, exei xamhles thermokrasies kai apo taxythtes paei mia xara (toulaxiston o sata pou exw)
Joykiller Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 kanenan giati me para poly liga euro perneis 160...aksizeis pragmatika...koita egw exw apo ola tis gnwstes markes sklirous (6 synolika) kai eimai apo olous eyxaristimenos...
talos_2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Συμφωνώ με τον MadSurfer για τους Seagate. Σου τους προτείνω κι εγώ. Δες και τις γνώμες που έχουν δοθεί σε άλλους που έκαναν παρόμοια ερώτηση, π.χ. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=399741 Γιατί 120; Όπως είπε ο Joykiller, καλύτερα ένας 160. Πολύ μικρή διαφορά τιμής για επιπλέον 1/3 σε χωρητικότητα..
Vegas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Γεία σας .Ως απόλυτα νέος εδώ δεν ξέρω ή μάλλον ψάχνω ακόμα πως να δημοσιεύσω και εγώ τις εμπειρίες μου... συχνά κακές... Μάλλον για Western θα έλεγα... στα 160... έχω έναν με ... 10GB 7200rpm τον οποίο και αγόρασα retail σε άψογη συσκευασία πριν από χρόνια..εξακολουθεί απροβλημάτιστα ως μικρός backup από τον οποίο και δουλεύω τώρα..ο Maxtor 120GB που αγόρασα από eshop πέρυσι είναι τώρα εκεί για έλεγχο...έβγαζε bad sectors... και με το PowerMax (το εργαλείο της Maxtor για να τους αναφέρεις βλάβες) το ένα βράδυ έδεινε κωδικό και φόρμα RMA το άλλο γέμιζε με μηδενικά τα χτυπημένα σημεία και συνέχιζε όλα καλώς... Δηλάδη θα έπρεπε να έχω και δεύτερο αντίστοιχης χωρητικότητας για mirroring... τι να πω... φορματ και τα χετικά είχαν γίνει μέσα στον Ιούλιο..Αλλά αλοίμονο αν έχεις σκληρό με τέτοια χωρητικότητα και δεν μπορείς να τον εμπιστεύεσαι ως τον κύριο αποθηκευτικό σου χώρο και κινδυνεύεις κάθε λίγους μήνες με format και ελέγχους στο bootάρισμα... απλά κρίμα...
parsifal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Βλέπω τελευταία τη Seagate να ανεβαίνει, θυμίζοντας προ 1995 εποχές... 5 χρόνια εγγύηση και μηδενικός θόρυβος δεν είναι μικρά πράγματα. Επίσης, σύμφωνα με αυτό το test : http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2073 φαίνεται να χτυπάει στα ίσα WD-Maxtor σε συνθετικά benchmarks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.