ektoras22 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 exo tin eksis aporia. brika meso enos filou mu ena Siemens Laptop gia agora (metaxirismeno) me ta eksis xaraktiristika: P4 2.4 512 BM RAM 64ara karta grafikon CD-R/DVD Combo Modem kai ta synafi. 60MB HDD mexri se pia timi aksizi na to paro? einai se polu eksoteriki katastasi kai i aftonomia tu apo osa leei einai stin 1 ora peripou. 550 zitai....aksizi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Προσοχή μεγάλη στην εγγύηση της συσκευής. Επικοινώνησε με την αντιπροσωποία που προσφέρει το service... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismasgr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Φιλαράκο από την εμπειρεία μου να σου πω για το service μια φορά χρειάστηκα την πρώτη εβδομάδα που αγόρασα το δικό μου .Πρόβλημα οθόνης είχε το μόνο κακό είναι ότι η αντιπροσωπεία δεν έχει στοκ το καλό είναι ότι έρχονται ανταλακτικά από Γερμανία σε εύλογο διάστημα δηλαδή σε μένα 10 μέρες . Πολύ ευγενικοί στο service και στο after sale service επίσης και το κυριότερο δεν μου αφήσανε ούτε γρατζουνιά . η εγγύηση σε μένα είναι 3 χρόνια αλλά στα περισσότερα μοντέλα είναι 2 χρόνια πολύ αξιόλογα μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2005 Φιλαράκο από την εμπειρεία μου να σου πω για το service μια φορά χρειάστηκα την πρώτη εβδομάδα που αγόρασα το δικό μου .Πρόβλημα οθόνης είχε το μόνο κακό είναι ότι η αντιπροσωπεία δεν έχει στοκ το καλό είναι ότι έρχονται ανταλακτικά από Γερμανία σε εύλογο διάστημα δηλαδή σε μένα 10 μέρες . Πολύ ευγενικοί στο service και στο after sale service επίσης και το κυριότερο δεν μου αφήσανε ούτε γρατζουνιά . η εγγύηση σε μένα είναι 3 χρόνια αλλά στα περισσότερα μοντέλα είναι 2 χρόνια πολύ αξιόλογα μηχανήματα.Σε πιο service έγινε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.