Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 oxi mono htan ahdiastika profanws alla kai akrws enoxlhtiko (gia mena toulaxiston) toso cgi background mazemeno kanei kako sthn ygeia...
predator Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 e nai se merika simeia to episode 1 & 2 deixnoun san video game. emena mou aresoun xilies fores parapanw ta stop-motion kai miniature effects twn 4-6 apo to CGI twn 1 & 2. elpizw to 3 na exei anamixi twn 2 aytwn stoixeiwn wste na exoume teleio apotelesma!
epote Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 predator, you wish...to episode III den exei KATHOLOU eksoterika girismata....
Papajohn Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Εχμ δε μου λέτε ψηνεται κανείς για αγορά του επίσημου T shirt me to teaser poster της ταινίας (πρώτη μουρη Vaider καi πίσω Anakin (http://shop.starwars.com) κυκλοφορεί 15 του μηνός μαζι με κουπες/καπελα κτλ. Δεν έχω VISA γαμωτο...[/url]
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Εγώ 'ψήνομαι' για αγορά αυτού του t-shirt αλλά είναι Out Of Stock... Ίσως παρηγορηθώ με αυτό το baseball shirt αλλά με χαλάνε τα κοντά μανίκια. Το σκέφτομαι. ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :? Edit: Αίσχος! Διεθνής συνωμοσία!! Το shop.starwars.com δεν στέλνει στην Ελλάδα, όπως φαίνεται εδώ. :evil:
dim_b Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77[/b']' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :? 1977; :roll: Στο shirt του Yoda έχει το 80, μάλλον από την χρονιά που πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο Empire strikes back
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 i maska tou darth sto poster einai san wooky....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77[/b']' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :? 1977; :roll: Στο shirt του Yoda έχει το 80' date=' μάλλον από την χρονιά που πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο Empire strikes back[/quote'] Σωστόοοος! Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι αλλά μάλλον αυτή είναι η εξήγηση, thanks, μου λύθηκε μια απορία που είχα για καιρό.
digitalsoul Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ena pragma mou me tsatise einai oti den eixe x-wing h nea trilogia oute deth star oute astrokatastrofea oute uperautokatasrofea exete dei to starwars pou anti gia anthropous exoun daxtila??????????? Thumb Wars - The Phantom Cuticle gamw ta gelia
pseira Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 To 77 bgike to A NEW HOPE! to 81 bgike to EMPIRE .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 1000% to 1980...einai pleon gnwsto oti vgainoun ka8e 3 xronia
georgeadams Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 ena pragma mou me tsatise einai oti den eixe x-wingh nea trilogia oute deth star oute astrokatastrofea oute uperautokatasrofea Τα X-Wing είναι μεταγενέστερα σκάφη. Νομίζω στο Episode 3 εμφανίζονται κάποια σκάφη που τους μοιάζουν (ας πούμε οι πρόγονοι τους). Πάντως, στο Episode 2 αν θυμάσαι καλά προς το τέλος, ο Duku δίνει στον Palpatine τα σχέδια κατασκευής του Deathstar και μετά από λίγο ενώ ο Palpatine καμαρώνει το στρατό των Clones, στο βάθος φαίνονται να απογειώνονται 4-5 σκάφη που μοιάζουν με Star Destroyers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 metagwgika htan ola...nomizw dld...
digitalsoul Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 auto einai skafos superstardestroyer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.