Προς το περιεχόμενο

Episode III full story-προφανως τρελα SPOILERS

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi mono htan ahdiastika profanws alla kai akrws enoxlhtiko (gia mena toulaxiston)

toso cgi background mazemeno kanei kako sthn ygeia... :(

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

e nai se merika simeia to episode 1 & 2 deixnoun san video game.

emena mou aresoun xilies fores parapanw ta stop-motion kai miniature effects twn 4-6 apo to CGI twn 1 & 2.

elpizw to 3 na exei anamixi twn 2 aytwn stoixeiwn wste na exoume teleio apotelesma!:)

Δημοσ.

Εχμ δε μου λέτε ψηνεται κανείς για αγορά του επίσημου T shirt me to teaser poster της ταινίας (πρώτη μουρη Vaider καi πίσω Anakin (http://shop.starwars.com) κυκλοφορεί 15 του μηνός μαζι με κουπες/καπελα κτλ.

Δεν έχω VISA γαμωτο...[/url]

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ 'ψήνομαι' για αγορά αυτού του t-shirt αλλά είναι Out Of Stock... :cry:

Ίσως παρηγορηθώ με αυτό το baseball shirt αλλά με χαλάνε τα κοντά μανίκια.

Το σκέφτομαι.

ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :?

Edit:

Αίσχος! Διεθνής συνωμοσία!! Το shop.starwars.com δεν στέλνει στην Ελλάδα, όπως φαίνεται εδώ. :evil:

Δημοσ.
ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77[/b']' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :?

1977; :roll:

Στο shirt του Yoda έχει το 80, μάλλον από την χρονιά που πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο Empire strikes back

• Super Moderators
Δημοσ.
ΥΓ: Αναρωτιέμαι το νόημα του αριθμού '77[/b']' στο t-shirt. Έχει κανείς καμιά ιδέα; :?

1977; :roll:

Στο shirt του Yoda έχει το 80' date=' μάλλον από την χρονιά που πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο Empire strikes back[/quote']

Σωστόοοος! Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι αλλά μάλλον αυτή είναι η εξήγηση, thanks, μου λύθηκε μια απορία που είχα για καιρό. :)

Δημοσ.

ena pragma mou me tsatise einai oti den eixe x-wing

h nea trilogia oute deth star oute astrokatastrofea oute uperautokatasrofea

exete dei to starwars pou anti gia anthropous exoun daxtila???????????

Thumb Wars - The Phantom Cuticle

gamw ta gelia

Δημοσ.
ena pragma mou me tsatise einai oti den eixe x-wing

h nea trilogia oute deth star oute astrokatastrofea oute uperautokatasrofea

Τα X-Wing είναι μεταγενέστερα σκάφη. Νομίζω στο Episode 3 εμφανίζονται κάποια σκάφη που τους μοιάζουν (ας πούμε οι πρόγονοι τους).

Πάντως, στο Episode 2 αν θυμάσαι καλά προς το τέλος, ο Duku δίνει στον Palpatine τα σχέδια κατασκευής του Deathstar και μετά από λίγο ενώ ο Palpatine καμαρώνει το στρατό των Clones, στο βάθος φαίνονται να απογειώνονται 4-5 σκάφη που μοιάζουν με Star Destroyers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...