The Crow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!Τι είναι τούτο ρε παιδιά!!!Πώς θα περιμένουμε μέχρι να βγει η ταινία!!!Θέλω να βγει αύριο κιόλας!!Άντε να βγει και το full trailer να δούμε κάτι παραπάνω για να πορωθούμε περισσότερο!!!!Όχι ότι αυτό ήταν λίγο.....ουφ δεν αντέχω άλλο έτρεχα μες τη νύχτα για να πάω στο internet cafe να το κατεβάσω!!Τόσο τρελός εεε;;;!!4 τα ξημερώματα και ύστερα από το ταρακούνημα του trailer δε με βλέπω να κλείνω μάτι!!
digitalsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 paidia entaxi....ti na pw GEORGE LUKAS FOREVER AYTO DEN MPORW DEN MPORW DEN MPORW NA PERIMENW TELEIO
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 apla afto pou eipane gia equally me to empire...tha einai alithia
dwarves Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 To eida kai egw...kai exw kai prosfata...to 4,5,6 ....apo to pack.....opote katalavenetai pws enoiwsa otan eida ton darth na genietai....kolash....pote eipame oti vgainei h tainia???? :( an kai fantazomai oti tha kykloforisei sto net....nwritera....
Papajohn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Τιιιιιι;;;; Δεν πιστευω κανεις αμαρτωλός να δει κανα αθλιο ποιοτικα screener νωριτερα! Σινεμα και μονο σινεμα! Το είδα και εγω... πραγματικα φοβερο παιδια!! Αλλα ρε γαμώτο απο το startwars.com πρέπει να το πληρώσεις (!!) και απο το λινκ που δωσατε το frame rate ήταν χαλια και το καδρο μικρο. Τεσπα, δεν κρατιεμαι με τιποτα τωρα να μη διαβασω περιγραφες του teaser full of spoilers... Αχχχχχχχχχ ΥΓ. Ξερει κανεiς τροπο να κάνουμε Mov σε Αvi;;
dwarves Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Papajohn, xexe to ekana eidh auto pou rwta...mov to avi...me auto....http://www.radgametools.com/bnkdown.htm
aragorn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Μόλις το είδα και εγώ. Έχουμε κανένα φίλο που να του ΑΝΗΚΕΙ καμιά φαρμακοβιομηχανία να με προμηθεύσει με οκτακοσιαπενήντα χάπια μπας και συνέλθω? Χωρίς αστεία είναι ένα από τα καλύτερα trailer που έχω δει και ίσως και το καλύτερο. Βέβαια οι... απόψεις μας είναι μάλλον υποκειμενικές αλλά ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Μας βλέπω για πρώτη φορά να κάνουμε κι'εμείς ουρές έξω από τους κινηματογράφους σαν τους αμερικάνους
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 erm giati oloi nomizoune oti oi tainies vgenoune sto net prin vgoune sto cinema?
dwarves Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Toufas, stis ellhnikes aithouses den erxetai poio arga?? egw me authn thn enoia to lew....
kostas_crete Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Kai se kalo framerate na mhn to vreite, vreite to me 5.1 hxo. 8a tsitwsw to home theater to vrady!!!!!!!! Sto "Lord Vader,Rise" 8a klapsoune manoules sthn geitonia!!!!!!
The Crow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Τι ακούω;;;;;Σε screener!!!!!! Μην τολμήσετε να κάνετε αυτό το λάθος!!!Εγώ νομίζω πάντως ότι θα έχει παγκόσμια πρεμιέρα!
georgeadams Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Sto "Lord Vader,Rise" 8a klapsoune manoules sthn geitonia!!!!!! Χμ, μήπως να το κάνω ringtone για το τηλέφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.