Προς το περιεχόμενο

Episode III full story-προφανως τρελα SPOILERS

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προπώληση στα village δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουν πότε θα αρχίσει, έτσι μου είπαν σήμερα.

Στα ster δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο.

Χμ.

Δημοσ.
Προπώληση στα village δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουν πότε θα αρχίσει' date=' έτσι μου είπαν σήμερα.

Στα ster δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο.

Χμ.[/quote']

Εννοείς ότι τα Ster δε θα κάνουν προπώληση!!;;:shock:Μη μας λες τέτοια και αρχίσουμε να κάνουμε ουρές έξω από το σινεμά για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο χαρτάκι!!:razz:

Δημοσ.
Μη μας λες τέτοια και αρχίσουμε να κάνουμε ουρές έξω από το σινεμά για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο χαρτάκι!!

Μην την πατήσετε σαν αυτούς που περιμένουν εδώ και μήνες έξω απο το Chinese theater(σε μια πόλη των ΗΠΑ) και μόλις πριν απο λίγες μέρες τους πληροφόρησαν πως δεν θα παιχτεί εκεί η ταινία.Αλλά απτόητοι αυτοί δεν τους πιστεύουν και περιμένουν ακόμα!

Κατά τα άλλα ψυχραιμία εδώ είναι Ελλάδα μην φοβάστε εισητήρια θα υπάρχουν άφθονα.Και τα προηγούμενα δύο δεν έκοψαν και πάρα πολλά εισητήρια εδώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

kati mou leei pws oloi mas variomaste na paroume thlefwno na ma8oume kai perimenoume apo allous ? :P

Δημοσ.

Μόλις πήρα και έκλεισα 7 θέσεις για τις 9 στα Ster Θεσσαλονίκης!!!Yeah!!!!!Πάρτε τηλέφωνο και κλείστε!Όποιος προλάβει!!:grin:

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η προπώληση στα Village Cinemas.

Γιούργιαααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.
re paidia iparxei periptosi na vro pouthena blouzaki me kamia staba star wars 3 pano na ginei xamos ??? :)

Άμα παίζει κανένα τέτοιο μπλουζάκι είναι καλή φάση!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...