Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 se 12...stis 20 einai h premiera sthn Ellada...
aragorn Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Προπώληση στα village δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουν πότε θα αρχίσει, έτσι μου είπαν σήμερα. Στα ster δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο. Χμ.
The Crow Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Προπώληση στα village δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουν πότε θα αρχίσει' date=' έτσι μου είπαν σήμερα. Στα ster δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο. Χμ.[/quote'] Εννοείς ότι τα Ster δε θα κάνουν προπώληση!!;;Μη μας λες τέτοια και αρχίσουμε να κάνουμε ουρές έξω από το σινεμά για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο χαρτάκι!!:razz:
avenger Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Μη μας λες τέτοια και αρχίσουμε να κάνουμε ουρές έξω από το σινεμά για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο χαρτάκι!! Μην την πατήσετε σαν αυτούς που περιμένουν εδώ και μήνες έξω απο το Chinese theater(σε μια πόλη των ΗΠΑ) και μόλις πριν απο λίγες μέρες τους πληροφόρησαν πως δεν θα παιχτεί εκεί η ταινία.Αλλά απτόητοι αυτοί δεν τους πιστεύουν και περιμένουν ακόμα! Κατά τα άλλα ψυχραιμία εδώ είναι Ελλάδα μην φοβάστε εισητήρια θα υπάρχουν άφθονα.Και τα προηγούμενα δύο δεν έκοψαν και πάρα πολλά εισητήρια εδώ.
The Crow Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Τελικά έμαθε κανείς;Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 kati mou leei pws oloi mas variomaste na paroume thlefwno na ma8oume kai perimenoume apo allous ?
The Crow Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μόλις πήρα και έκλεισα 7 θέσεις για τις 9 στα Ster Θεσσαλονίκης!!!Yeah!!!!!Πάρτε τηλέφωνο και κλείστε!Όποιος προλάβει!!:grin:
antreas18 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 re paidia iparxei periptosi na vro pouthena blouzaki me kamia staba star wars 3 pano na ginei xamos ???
aragorn Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η προπώληση στα Village Cinemas. Γιούργιαααααααααααααααααααααααα
The Crow Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 re paidia iparxei periptosi na vro pouthena blouzaki me kamia staba star wars 3 pano na ginei xamos ??? Άμα παίζει κανένα τέτοιο μπλουζάκι είναι καλή φάση!!!
Amra21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Heavy Spoilers. ολοκληρη η ιστορια με πολλες φωτο (υπομονη στο κατεβασμα της σελιδας) http://www.lewed.net/ep3/index.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.