Προς το περιεχόμενο

Episode III full story-προφανως τρελα SPOILERS

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Ετσι είναι, γι αυτό λέω και εγώ ότι ο Luke έφερε την δύναμη σε ισσοροπία και όχι ο Anakin. Το επιχείρημα ότι ο Anakin το έκανε επειδή σκότωσε τον αυτοκράτορα δεν στέκει πιστεύω γιατί στο Episode I γίνετε σαφές ότι η προφητεία αυτουνού που θα φέρει τη δύναμη σε ισορροπία ίσχυε όλα αυτα τα 1000 χρόνια που οι Jedi πίστευαν ότι οι Sith είχαν αφανιστεί. Συνεπώς αν η δύναμη ερχόταν σε ισορροπία με τον θάνατο του αυτοκράτορα και των Sith, τότε δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της προφητείας στο Episode I καθώς θα είχε ήδη εκπληρωθεί.

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

prosexate mia diafimisi me ta patatakia??

se stelnoun stin amerikh na matheis tin texnikh twn jedi!!!!!!

tha goustara pantos ena polemo twn astrwn me skines matrix

pantos o lucas den mas dixnei oti tha eprepe me tis maxes twn jedi

einai san tous treis swmatofylakes

sto anime clone wars ta paei ligo kalytera pisteyw

Δημοσ.

Μόλις φόρτωσα στο κινητό και όλα τα tv spots που έχουν βγει!!!Για να τα βλέπω και στο δρόμο και να πορώνομαι!!!Yeah!!!!!:razz:

Δημοσ.
'Ετσι είναι, γι αυτό λέω και εγώ ότι ο Luke έφερε την δύναμη σε ισσοροπία και όχι ο Anakin. Το επιχείρημα ότι ο Anakin το έκανε επειδή σκότωσε τον αυτοκράτορα δεν στέκει πιστεύω γιατί στο Episode I γίνετε σαφές ότι η προφητεία αυτουνού που θα φέρει τη δύναμη σε ισορροπία ίσχυε όλα αυτα τα 1000 χρόνια που οι Jedi πίστευαν ότι οι Sith είχαν αφανιστεί. Συνεπώς αν η δύναμη ερχόταν σε ισορροπία με τον θάνατο του αυτοκράτορα και των Sith, τότε δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της προφητείας στο Episode I καθώς θα είχε ήδη εκπληρωθεί.

omws an den htan o anakin(vader) o luke apokleietai na ta evgaze pera me ton emperor, 8ymisou ligo thn skhnh me tous keraynous klp...

Δημοσ.

Seems nice....βέβαια από concept σε implementation πολλά μπορεί να στραβώσουν οπότε περιμένουμε....

Δημοσ.

Έτσι έλεγε και ο lucas από ότι διάβασα.

Έλεγε επίσης ότι θα έχει περισσότερο νέους χαρακτήρες. Θα δείξει.....

Anywayz ρώτησα για προπώληση χθες στα Village στο παγκράτι και μου είπε από την άλλη παρασκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...